DÜZCE VALİSİ VE TSO BAŞKANI TANITIMA DESTEK VERDİ

Bu yıl 27'ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve SeyahatvFuarı’nda (EMITT) yer alan Düzce Belediyesi, dünyanın dört bir yanındanvgelen ziyaretçilere Düzce’nin turistik cazibesini ve gastronomivçeşitliliğini keşfetme fırsatı sunuyor.

DÜZCE VALİSİ VE TSO BAŞKANI TANITIMA DESTEK VERDİ
8.02.2024 - 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
70


Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen Doğu AkdenizvUluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) Düzce standı ilgi odağıvoldu. İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara,vDüzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Düzce Üniversitesi, Düzcevİl Özel İdaresi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içindevgüçlü bir şekilde katılan Düzce Belediyesi, Düzcenin tarihi, kültürel vevdoğal güzelliklerini özenle tanıtarak, ziyaretçilere Düzce’yi keşfetmevfırsatı sunuyor.

Fuarın ikinci gününde, Düzce Valisi Selçuk Aslan ile Düzce Ticaret vevSanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık da Düzce standında hazır bulundu.vGelen konuklarla sohbet eden Aslan ve Bıyık, tarihi ve doğası ile önemlivbir lokasyonda yer alan Düzce’nin tanıtım çalışmalarına destek verdiler.

VALİ ASLAN: DÜZCE’Yİ TURİZMDE HAK ETTİĞİ YERE KAVUŞTURMA NİYETİNDEYİZ
Düzce Valisi Selçuk Aslan, yaptığı açıklamada, kentimizi gerek gastronomisi, gerekse de tarihi, kültürü ve turizm potansiyelleri, kısaca her yönü ile tanıtma gayretinde olduklarını vurguladı. Düzce’nin endüstriyel tarım imkanlarıyla oldukça iyi bir noktaya geldiğini, aynı
zamanda da yükselen bir sanayi kenti olduğunu kaydeden Aslan, turizm noktasında ise bakir kaldığını ifade etti. 30’un üzerinde şelalesi ve 10’a yakın yaylası bulunan, yüzde 60’ı ormandan oluşan Düzce’nin doğa ve kültür turizmi noktasında iyi bir destinasyon olma potansiyeline haiz olduğuna dikkat çeken Vali Aslan, “Akçakoca’da geçmişten beri gelen deniz turizmi söz konusu. Akçakoca merkezli tecrübemiz, doğa ve kültür turizmin oktasındaki potansiyelimiz ve de bu sektörde çalışan diğer insanların potansiyelinden de istifade ederek, inşallah Düzce’yi yükselen sektör olarak turizmde de hak ettiği yere kavuşturma niyetindeyiz. Bu noktada arkadaşlarımızla beraber bir yoğunlaşmamız var. Tanıtım faaliyetlerine olabildiğince çok eğilmemiz gerektiğini görüyoruz. İlgi oldukça güzel. Fuarda Düzce’mizi temsil eden tüm paydaşlarımıza, emek veren kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

TSO BAŞKANI BIYIK: TURİZMLE ALAKALI ÇOK BÜYÜK İŞLERE İMZA ATIYORUZ
“EMITT Fuarı gerçekten çok kalabalık” diyen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erdoğan Bıyık ise, Düzce standlarına ilk günden beri çok yoğun ilgi olduğunu söyledi. Turizmi önemsediklerini ve açtıkları turizm ofisi vasıtasıyla da Düzce’nin tanıtımı için çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Bıyık, “Tanıtım noktasında yoğun bir çalışma içindeyiz. Düzce’de valilik, belediye ve TSO olarak son zamanlarda turizmle alakalı çok büyük işlere imza atıyoruz. İnşallah önümüzdeki fuarlarda standlarımızı daha da büyüterek ilerleyeceğiz. Muhteşem bir kalabalık var. Düzce’nin tanıtımı için de bu tür fuarların çok önemli  olduğunu biliyoruz. Buna yürekten inanarak, tüm erklerle birlikte bu birlikteliği sonuna kadar Düzce adına devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız