ÖZLÜ: “GERÇEKLİĞİ OLMAYAN HİÇBİR VAADE İNANMAYIN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Yerel Seçimlerine yönelik ziyaretleri kapsamında Düzce’de faaliyetlerini sürdüren üretim tesislerinin çalışanları ile bir araya gelmeye devam ediyor. 

ÖZLÜ: “GERÇEKLİĞİ OLMAYAN HİÇBİR VAADE İNANMAYIN”
9.02.2024 - 19:18
Kaynak: Haber Merkezi
84


Düzce’nin büyük ölçekli fabrikalarından biri olan Fibrobeton tesislerinde Firma Sahibi Dündar Yetişener ve Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Maraşlı’nın karşıladığı Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, ilk olarak fabrikanın iş geliştirme ve yatırım politikaları konularında bilgiler aldı. Daha sonra çalışan personel ile bir araya gelen Özlü, seçimlerin Düzce’nin geleceğine doğrudan etkisi olduğunu ifade ederek, “Hepimiz farklı siyasi görüşlere sahip olabiliriz. Ancak belediyecilik sadece siyasi değil, teknik iştir, hizmet işidir. Şehrimizin geleceğini yakından ilgilendiren bu seçimde kim Düzce’ye daha fazla kaynak sağlayabilir bunu düşünerek oy vermenizi istirham ediyorum” dedi.

“BELEDİYECİLİK; ALTYAPI, TEMİZLİK, PARK, ULAŞIMDIR”
Yaklaşan yerel seçimleri işaret ederek personele hitap eden Özlü, konuşmasında belediyeciliğin siyaset üstü bir iş olduğundan söz ederek her yaştan vatandaş ile birebir iletişim kurulan bir mevki olduğundan bahsetti. Özlü konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Fabrika sahibi Dündar Bey ile Ankara’dan tanışıyoruz, kendisine bu güzel ağırlama için teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlarım, bu seçimde Düzce’mizin geleceğini tayin edeceğiz. Bir defa şunu söyleyeyim; 5 yıldır belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Belediyecilik nedir diye bana sorsanız; asfalttır, kaldırımdır, bordürdür, ulaşımdır, temizliktir, içme suyudur, parktır, bahçedir, yağmur suyu hattıdır. Bunların hepsi teknik işlerdir. Belediye başkanlığını sadece siyaset olarak değerlendirmemeliyiz. Bu işler siyaset üstü işlerdir. Bu işte şehrine kim hizmet getiriyorsa, kaynak getiriyorsa, bu kaynakları doğru dürüst kullanıyorsa, kim vatandaşlarımızın memnuniyetini gözetiyorsa o başarılıdır. Rasyonel olmayan, gerçekliği olmayan hiçbir vaade inanmayın. Bakın 5 yıl geçirdik, bu sürenin yarısı pandemide gitti, sonra iki büyük sel felaketi yaşadık, deprem yaşadık. Yine de hiçbir şeyin bizi demoralize etmesine izin vermedik, hep çok çalıştık. Düzce’nin kabuk değiştirmeye başladığına şahit oluyoruz. Ben sizlerden rica ediyorum; bu seçimlerde Düzce’ye en fazla kimin katkı sağlayacağını düşünüyorsanız ona oy verin. Hepimizin siyasi görüşleri olabilir, ancak şehrimizin menfaatlerini düşünmek zorundayız. Sizlerden ricam bizleri desteklemenizdir. Hepinize teşekkür ediyorum.”

ÖZLÜ’YE ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Fibrobeton Firma sahibi Dündar Yetişener de Özlü’ye yönelik hoş geldiniz konuşmasında kendisinin yaptığı çalışmalardan övgüyle bahsederek şunları söyledi: “Bugün çok kıymetli bir misafirimiz var. Düzce Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü bizimle birlikte. Bugün Türkiye’de büyüyen ve gelişen savunma sanayisi varsa, bugün biz bu konuyu konuşuyorsak kendisinin sayesindedir. Savunma sanayiinde memurluğu, müsteşarlığı ve bakanlığında çok önemli işler yapmıştır, biz en yakın tanığıyız. Şimdi de Düzce’mize kendisini vakfetmiştir. Tecrübelerini şehrimizin güzelleşmesi için kullandığını görüyoruz. Hoş geldiniz diyorum tekrar kendisine.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız