YILTAŞ; 100’DE 100 YERLİ SERMAYENİN ADRESİ

Düzce-Bolu D-100 Karayolu üzerinde 1 yıldır hizmet veren Yıltaş mağazası vatandaşlar tarafından çok fazla tercih ediliyor. Ulaşım kolaylığı ve 50 bine yakın ürün çeşitliği ile müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu Yıltaş Mağazası vatandaşlara hizmet veriyor.

12.02.2024 - 16:28
Güncelleme 12.02.2024 - 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
306

Yıltaş Bolu ve Düzce’de faaliyet gösteren Alışveriş Mağazalarında Gıda ürünlerinde sadece yerli ve milli sermaye ile üretilen ürünlerin satışını yaparak dikkatleri çekiyor.

Kuruluşundan bu güne “Evinizde işyeriniz de bir eksik varsa Yıltaş var” sloganıyla ilerleyen Yıltaş, bünyesine yeni ürün çeşitleri katmaya devam ediyor. Gıda sektöründe Bolu’da 2022, Düzce’de 2023 yılında hizmet vermeye başlayan mağazalar hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Emre Yıldırım reyonlarında tamamen yerli ve milli sermaye ile üretilen ürünlere yer verdiklerini söyledi.

Özellikle yabancı sermayeli markalara karşı net bir tavır aldıklarını vurgulayan Yıldırım, "Gıda sektörüne adım attığımız günden bu yana bu yana reyonlarımızda hiçbir şekilde yabancı sermayeli ürün bulundurmadık bulundurmuyoruz, tüm ürünlerimiz yüzde yüz yerli. Yabancı sermayeli ürünleri boykot etmekle görevimiz bitmiyor; bu durumu hayat tarzımız haline getirmeliyiz. Türkiye'de ithal mallara eşdeğer üretim yapan birçok saygın firma var tedariklerimizi bu firmalardan sağlayarak yabancı sermayeli ürünlere alternatif bulabiliriz." dedi.

‘YERLİ ÜRÜN BİLİNCİ OLUŞTURUYORUZ’
İçeriğinde insan sağlığını tehlikeye atabilecek şüpheli maddeler bulunan ürünlere yer vermemeye özel bir önem verdiklerini kaydeden Yıldırım, "Müşterilerimiz 50 bine yakın ürün çeşidimiz ile evlerinin ihtiyaçlarını tamamen marketimizden karşılayabiliyor. Sigara gibi insan sağlığına zararlı ürünleri de satmıyoruz ve yalnızca sağlıklı ürünlerle müşteri portföyümüzü oluşturduk. Bağımsız ekonomi için yerli ürün tüketimi çok önemli. Türkiye’de kozmetikten gıdaya temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar üst seviyelerde üretim yapan kendi yerli firmalarımız var. Sadece yeteri kadar bilinmiyor. Ülkemizin gelişmesi ve bağımsız ekonomimiz için yerli sermaye ile üretilen ürünleri kullanmalıyız.” diye konuştu.

İsrail’in Filistin’e düzenlediği saldırılardan sonra insanların yerli markaya ilgisinin daha fazla arttığını söyleyen Emre Yıldırım “Gelen müşterilerimiz markete girdiğinde telefonla ürün araştırmaya ihtiyaç duymadan rahat ve güvenilir şekilde alışverişini yapıyor.” ifadelerini kullandı. 

 



KURNAZ; “TÜKETİCİ TATMİNİ VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ BAZ ALIYORUZ”
Düzce Mağaza Müdürü Berkay Kurnaz "Bolu'da 2 yıldır Düzce'de 1 yıldır gıda sektöründe hizmet vermekteyiz. Sektöre girerkenki en büyük hedeflerimizden birisi uygun fiyatlı yerli ve mili olan ürünlerimizi tüketicilerimize fayda sağlayacak şekilde buluşturmaktı. Bunu da başarılı bir şekilde sağladığımızı düşünüyorum. Mağazamızda müşteriler alışveriş yaparken acaba hangi ülkenin malı veya yerli mi? milli mi? diye düşünmeden gönül rahatlıyla alışveriş yapabilirler. Mağazamız, gıda dışında temizlik, kozmetik, beyaz eşya, zücaciye, hırdavat malzemesi, yapı malzemeleri gibi 50 bine yakın kalemden oluşan ürünle yerli ve milli sermaye olan gıda malzemeleri ile birlikte ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır: Mağazamızda sigara ve alkol gibi insan sağlığına zararlı ürünler bulundurmuyoruz. Bu doğrultuda yüzde yüz tüketici tatmini, yüzde yüz müşteri memnuniyetini baz alarak hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz." dedi.

Aynı zamanda web sitesi üzerinden de online satışı olan Yıltaş önümüzdeki aylarda yapı ürünlerinde de tamamen yerli ürün satışına geçmeyi planlıyor.


Editör: B. Zengin
Youtube kanalımıza abone olarak yeni
videolarımızdan ilk siz haberdar olun.
Youtube Adresimiz

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız