BAŞKAN ÖZLÜ’DEN KATLI OTOPARK MÜJDESİ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehir merkezine yeni otoparklar kazandırılarak yoğunluğun ortadan kaldırılmasına yönelik geliştirilen projelerden bahsederek, “4-5 yerde katlı otopark projemiz var. Teknolojik katlı otoparklar. Düğmeye basıyorsunuz aracınızı alıyor yukarı çıkarıyor, basıyorsunuz aracınızı size getiriyor” dedi.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN KATLI OTOPARK MÜJDESİ
13.02.2024 - 19:34
Kaynak: Haber Merkezi
69



Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin kronik sorunlarının başında gelen otopark sıkıntısının çözümü için harekete geçti. Merkez genelinde 4-5 noktaya otopark yapılması için proje üreten Başkan Özlü, yapılacak otoparkların detaylarını da paylaştı.

Düzce’de önümüzdeki dönemde çok sayıda katlı otopark inşa edeceklerini dile getiren Başkan Özlü, “Bu katlı otoparkların biri Cedidiye meydanına bir diğeri Valilik meydanına yakın bir yerde olacak. Aşağı yukarı 4-5 yerde katlı otopark projemiz var. Teknolojik katlı otoparklar. Düğmeye basıyorsunuz aracınızı alıyor yukarı çıkarıyor, basıyorsunuz aracınızı size getiriyor. Bu tip otoparklarda 300 metrekarelik arsaya 72 araç sığabiliyor” dedi.

Yeni otopark kazandırma çalışmalarının yanı sıra mevcut otoparklara da düzenleme getirdiklerini belirten Özlü, konunun belediye meclisinde gündeme getirildiğini ve yönetmelik doğrultusunda yasal düzenlemelere gidileceğini, otoparkların standart olacağını sözlerine ekledi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız