GÜÇLÜ KATILIM, GÜÇLÜ TANITIM FAYDALI OLDU

Düzce Belediyesi, bu yıl 27’ncisi düzenlenen ve 4 gün süren Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nı (EMITT) dolu dolu geçirdi. Düzce’deki ilgili kurumların işbirliği içinde katıldığı fuarda, Düzce standı özellikle farklı ülkelerden tur operatörü ve acentelerin ilgisini çekti.

GÜÇLÜ KATILIM, GÜÇLÜ TANITIM FAYDALI OLDU
13.02.2024 - 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
58



Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) sona erdi. İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara, Düzce Belediyesi, Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Düzce Üniversitesi, Düzce İl Özel İdaresi, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde güçlü bir katılım sağlanırken, Düzce her yönüyle güçlü bir şekilde tanıtıldı.

7. salon 7561 numaralı Düzce standında, “Sen de Düzce’ye gel” parolası ile Konuralp’te yer alan Prusiad Ad Hypium antik kenti başta olmak üzere, Karadeniz’in incisi Akçakoca, Fakıllı Mağarası, Sarıkaya Mağarası, Samandere Şelalesi, Aydınpınar Şelalesi, Güzeldere Şelalasi, Balıklı Yaylası, Efteni Gölü, Rafting parkuru, Topuk Yaylası ve Korugöl Tabiat Parkı görsellerinin yer aldığı broşürler dağıtıldı.

4 gün boyunca dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerin ilgi odağı olan Düzce stadını, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile Düzceli Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu da ziyaret etti.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin özenle tanıtıldığı fuarda, Düzce standı özellikle turizm acentelerinin yakın markajındaydı. Birçok tur şirketi, tarihi ve doğası ile önemli bir lokasyonda yer alan Düzce’yi turizm rotalarına eklemek üzere şehrimizin turizm destinasyonları hakkında detaylı bilgiler aldılar. Standımızı ziyaret eden yabancı turistlere ise kültürel çeşitliliğin doğal güzellikle buluştuğu ve turizmin her çeşidine uygun nadir illerden biri olan Düzce’nin tanıtımı yapıldı.

Gerçekleştirilen görüşmeler sonrası farklı ülkelerden tur operatörü ve acenteler ile yabancı turistler Düzce’ye davet edildi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız