BAHÇEŞEHİR HAK ETTİĞİ DEĞERİN KARŞILIĞINI ALACAK

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, şehrin en güzel bölgelerinin başında gelen Bahçeşehir’in hak ettiği değerin karşılığını alması için birçok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bahçeşehir’de yaşayan insanlarımızı mutlu edecek bütün hizmetleri o bölgeye getireceğiz” dedi.

BAHÇEŞEHİR HAK ETTİĞİ DEĞERİN KARŞILIĞINI ALACAK
13.02.2024 - 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
57


Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’yi bir bütün halinde ele alarak tüm belediye hizmetlerinin eşit şekilde her bölgeye ulaştırılmasına yönelik hizmet üretmeye, projelerin Düzcelilere faydalı olacak şekilde hazırlanmasına özen gösteriyor.

5 yıllık görev süresi içerisinde şehrin en güzel ve en nezih bölgelerinin başında gelen Bahçeşehir’e büyük önem veren, sosyal, kültürel ve sportif birçok çalışmanın bu bölgede hayata geçirilmesini sağlayan Başkan Özlü, Bahçeşehir için, “Düzce’nin en güzel yeri. Ben hak ettiği değeri bulmadığı kanaatindeyim. Havası çok temiz, arkası orman, güneyi Düzce manzaralı çok güzel bir bölge” dedi.

2019 yılı yerel seçimleri öncesi bölgeye yaptığı ziyarette birçok talebin kendisine iletildiğini, bu bağlamda vatandaşların üzerinde en çok durduğu güreş sahasının kaldırılması konusuna da değinen Başkan Özlü, şunları söyledi; “Güreş sahasını kaldırdık ve bir etkinlik alanı yaptık. Açık hava sineması başta olmak üzere çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemlerde de yeşil vadi bölgesinde çok sayıda sosyal faaliyetlerimiz olacak. Yine buraya Düzce Belediyesi kreşi yaptık. Bahçeşehir Site Yönetim Şirketi kurduk. Bu şirket eliyle hizmetlerimizi etkin ve verimli şekilde sunmayı düşündük. Burada iş yapma alanını genişleteceğiz. Bahçeşehir’de yaşayan insanlarımızı mutlu edecek bütün hizmetleri o bölgeye getireceğiz. Bahçeşehir gerçekten Düzce’nin en nezih bölgesi. Hak ettiği değeri henüz bulabilmiş değil. Bunun içinçalışmaya devam ediyoruz.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız