Düzce Üniversitesi Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İş Birliği Protokolü İmzaladı

Düzce Üniversitesi ile Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında Eğitim İş Birliği Protokolü imzalandı.

Düzce Üniversitesi Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile İş Birliği Protokolü İmzaladı
13.02.2024 - 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
78

 

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Sezgin Küçüktepe, Müdürlük yetkilileri ile Düzce Üniversitesi akademisyenleri katıldı.

Eğitim İş Birliği Protokolü’nü Düzce Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç imzalarken, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü adına ise İl Müdür Vekili Sezgin Küçüktepe imzaladı.

Protokol ile Düzce Üniversitesi öğrencilerine, Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri ile Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hazırlanan Evlilik Öncesi Eğitim Programlarından faydalanabilme imkanı sunuluyor.

Protokol kapsamında, Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından; bağımlılıklar konusunda farkındalık oluşturma ve bağımlılıklarla ilgili bilgi düzeyini artırma amaçlı Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitimleri ile evlilik çağında olan gençlerin, evlilik öncesi süreçlerde birbirlerini iyi tanımaları, evlilikle ilgili gerçekçi beklentiler oluşturabilmeleri, etkili iletişim kurma yollarını ve olası sorunlarla nasıl baş edebileceklerini bilmelerini sağlayacak farkındalık oluşturabilme ve evliliğe “iyi bir başlangıç yapabilme” fırsatı sunan Evlilik Öncesi Eğitimleri gerçekleştirilecek.

 


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız