Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesinin “Yapısal İzlenimler” Sergisi Beğeniye Sunuldu

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Örs’ün “Yapısal İzlenimler” adlı çevrim içi kişisel sergisi beğeniye sunuldu.

Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesinin “Yapısal İzlenimler” Sergisi Beğeniye Sunuldu
22.02.2024 - 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
61

Yapısal İzlenimler” adlı sergi, ulusal ve uluslararası çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği Magma Sanat Alanı adlı online sanat platformunda açıldı. Sergide çeşitli boyutlarda 23 adet eser sergileniyor. Eserlerde genelde karakalem, füzen, mürekkep, akrilik boya ve yağlı boyanın sanatsal ifadedeki sınırlarının geliştirilmesine ilişkin pratiklerin sonuçları yer alıyor.

Eserler kâğıt ve tuval gibi yüzeylere uygulandı. Kendine özgü üslubunu geliştirmiş olan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Örs, bu sergide Yapısal İzlenimler konusuna odaklandı. Kentsel dokular ve mimari yapıların insan üzerindeki etkilerinin sanatsal ifadelere dönüştürüldüğü bu eserlerde, mekanların ve mimari yapıların formları ve imgeleri işlendi.

 25 Şubat 2024 tarihine kadar magmasanat.com adlı sitesinden ziyaret edilebilecek sergiye, https://magmasanat.com/index.php/mehmet-ors-yapisal-izlenimler-kisisel-resim-sergisi/ internet adresinden ulaşılabiliyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız