Düzce Üniversitesi Öğrencileri Kendi Üniversitesinde Staj Yapmanın Mutluluğunu Yaşıyor

Düzce Üniversitesi, öğrencilerine verdiği kaliteli eğitim öğretimin yanında, sunduğu iş ve staj imkanlarıyla da onların; mesleki donanıma sahip, geleceğine güvenle bakan, iş hayatında etkin ve yetkin bireyler olması için çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce Üniversitesi Öğrencileri Kendi Üniversitesinde Staj Yapmanın Mutluluğunu Yaşıyor
26.02.2024 - 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
53

Bu kapsamda Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde staj gören İşletme Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencilerinden oluşan 30 öğrenci, Hastanenin farklı birimlerini de gezerek, iş akış süreçlerini yerinde inceleme imkanı buluyor.

Sadece staj yaptığı birimlere bağlı kalmadan, Hastanenin tüm birimlerini görerek, görevli personelden yürütülen çalışmalar hakkında birebir bilgi alan öğrenciler, aldıkları teorik eğitime uygulamalı eğitimi de ekleyerek, iş deneyimi olan, iş hayatına hazır, sürdürülebilir çevresel yönetimi bilen, risk analizlerini yapabilen, nitelikli sağlık yönetici adayları olarak Düzce Üniversitesi’nden mezun olacak.

Öğrencilerle bir araya gelen Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. M. Ali Kayıkçı ve Hastane Baş Müdürü Doç. Dr. Emel İştar Işıklı, onların gelişmesi ve topluma faydalı bireyler olması için tüm imkanların sağlandığını söyleyerek, öğrencilerin başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Son dönemin tamamını, staj eğitimiyle lisans eğitimini tamamlayacak olmanın, mesleki gelişimlerine oldukça fazla katkı sağladığını söyleyen Düzce Üniversitesi öğrencileri ise; Düzce Üniversitesi’nin kendilerine sağladığı; eğitim öğretim ve sosyal etkinliklerin yanında, staj imkanlarından dolayı da oldukça memnun olduklarını dile getirdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız