ROMAN KÜLTÜR VE EĞİTİM MERKEZİ’NDE SON RÖTUŞLAR

Düzce Belediyesi tarafından projesi hazırlanan ve inşaatı tamamlanan Roman Eğitim ve Kültür Merkezi’nde çalışmalar son aşamaya geldi. Adeta bir eğitim merkezi olarak planlanan merkezde son rötuşlar yapılıyor.

ROMAN KÜLTÜR VE EĞİTİM MERKEZİ’NDE SON RÖTUŞLAR
28.02.2024 - 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
60

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün roman vatandaşların talebi üzerine yapımı için söz verdiği ve Ağa Mahallesi’nde yükselen Roman Eğitim ve Kültür Merkezi’nde çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Roman dernekleri ile yapılan istişare sonucu yeri belirlenen ve yaklaşık 1 yıl önce temeli atılan eğitim merkezinin inşaatı tamamlandı, iç tefrişatı da yapıldı.

Tabelası asılan ve son rötuşların yapıldığı merkezin bahçesinde taş örme ve çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Çeşitli kurum ve kuruluşların iş birliği ile içerisinde eğitim alanları oluşturulan, Roman gençler, kadınlar ve çocukların ilgi alanlarına göre eğitim alabilecekleri Roman Eğitim ve Kültür Merkezi’nin yakın bir zamanda hizmete açılması planlanıyor. Merkez aynı zamanda romanların gelenek ve göreneklerini tanıtabilecekleri bir kültür merkezi işlevi de görecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız