ASAR’DA İKİNCİ KÖPRÜNÜN MONTAJI BAŞLADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün vizyon projelerinden biri olan ve Türkiye Belediyeler Birliği’nden ödül alan “Asar Deresi Rekreasyon Projesi”nde çalışmalar hızla sürüyor. Birinci köprünün ardından, imalatı tamamlanan ikinci köprünün de montajı yapılmaya başlandı.

ASAR’DA İKİNCİ KÖPRÜNÜN MONTAJI BAŞLADI
29.02.2024 - 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
81

Düzce Belediyesi’nin büyük projelerinden biri olan ve Başkan Faruk Özlü’nün şehrin çehresini değiştirmek hedefi doğrultusunda projesi hazırlanan “Asar Deresi Rekreasyon Projesi” hızla ilerliyor. Türkiye Belediyeler Birliği tarafından birinci seçilen ve ödüle layık görülen projenin, Küçüksü Köprüsü ile Şaguç Köprüsü arasında kalan 430 metrelik 1. etabında yer alan asma köprülerde çalışmalar sürüyor. Dere içerisindeki amfi basamaklarının ardından önceki haftalarda birinci köprünün kemeri monte edilirken, imalatı tamamlanan ikinci köprünün tabliye çalışmaları da başladı. Amfi, restoran, büfe ve yay şeklinde 2 aktif yaya köprüsü bulunacak projenin ilk etabında, cep otoparkları, bisiklet yolu ve park yerleri de yer alıyor. Şehir merkezine estetik ve modern bir görüntü kazandıracak olan 3 etaplı proje, aynı zamanda Asar deresini şehrin yeni cazibe merkezine de dönüştürecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız