Düzce Üniversitesi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile İki Protokol İmzaladı

Düzce Üniversitesi; Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (Düzce TSO) ile Girişimcilik Kulübü ve Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Düzce Üniversitesi Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (DÜFAM) uygulama merkezi olarak kullanılmasına yönelik protokoller imzaladı.

Düzce Üniversitesi Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile İki Protokol İmzaladı
1.03.2024 - 19:17
Kaynak: Haber Merkezi
64

İlk olarak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde faaliyetlerini sürdüren TOBB Düzce Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu ile Düzce Üniversitesi arasında “Girişimcilik Kulübü” iş birliği protokolü imzalandı.

İmza töreninde; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Meclis Başkanı Tanju Acar, TOBB Düzce GGK Başkanı Ferit Mutlu ve TOBB Düzce KGK Başkan Yardımcısı Berre Su Terzioğlu yer aldı.

Protokol; Düzce Üniversitesi’nde eğitim gören gençlerimize girişimcilik algısı ve bakış açısını aktarmak amacı ile TOBB Düzce Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ve Düzce Üniversitesi arasında, girişimcilik alanında faaliyet gösteren öğrenci toplulukları ile gerçekleştirilecek çalışmalardaki iş birliği hususlarını kapsıyor.

İkinci olaraksa Düzce TSO ile Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün geliştirmiş olduğu SOGEP Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde, Düzce Üniversitesi Fındık Araştırma Merkezi’nin uygulama merkezi olarak değerlendirilmesini kapsayan protokol imzalandı.

İmza törenine; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Tarım ve Orman İl Müdürü Esra Uzun,  Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkanı Tanju Acar katıldı.

İmzalanan protokol; SOGEP Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesi kapsamında temin edilen makine ve teçhizatların, Düzce Üniversitesi Merkez kampüsü içerisinde faaliyetlerini sürdüren Düzce Üniversitesi Fındık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne kurulması, belirlenecek olan yararlanıcılara DÜFAM bünyesinde eğitimler verilmesi ve projenin sürdürülebilir hale getirilmesini içeriyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız