ARSLAN: “KAYNAKLARI HİZMETE ÇEVİRME KONUSUNDA ÖZLÜ’NÜN ÜSTÜNE YOK”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Düzce’deki iki ayrı Karslılar Derneği’ni ziyaret etti. Bakan Arslan, “Düzceli her şeye layık. Ama layık olanı yapabilecek adamın gelmesi lazım” diyerek, hemşerilerinden Özlü için destek istedi.

ARSLAN: “KAYNAKLARI HİZMETE ÇEVİRME KONUSUNDA ÖZLÜ’NÜN ÜSTÜNE YOK”
4.03.2024 - 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
101

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün 65. Hükümette birlikte görev yaptığı Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Ahmet Arslan, Düzce’ye geldi. Aslen Karslı olan ve Kars milletvekilliği de yapan Arslan, Başkan Özlü ile Düzce’nin Beyciler ve Karaca Mahallelerinde bulunan Karslılar Derneği’ni ziyaret etti. İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, belediye meclis üyesi adayları ve partililerin de katıldığı ziyaretlere, dernek üyeleri yoğun katılım gösterdi.  
Vatandaşlarla buluşmasında açıklamalarda bulunan Başkan Özlü, 31 Mart seçimleri için destek istedi. Karslıları temsilen Servet Rutci’yi meclis aday listesine yazdıklarını ifade eden Özlü, “Bize destek olun. Hep beraber bu şehre güzel işler ve hizmetler yapalım” dedi. 

ŞENGÜLOĞLU: HİZMETE ODAKLANIN, ONDAN YANA TERCİHİNİZİ KULLANIN
AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu ise, geçtiğimiz 5 yılda şehrin kronikleşmiş sorunlarının büyük bir kısmının ortadan kalktığına işaret ederek, “Biz Sayın Faruk Bakanımızın vizyonundan Düzce’yi faydalandırmak istiyoruz. Birilerinin belediye başkanlığı etiketine ihtiyacı var. Faruk Özlü’nün buna ihtiyacı yok. Tam zamanlı günün 16 saatini belediyecilik hizmetlerine ayıran, 20 yılın işini 5 seneye sığdıran bir belediye başkanımız var. Düzce ile hiçbir alakası olmayan, kendine oy kullanamayacak belediye başkan adayları var. Son bir yılda üç tane parti değiştirmiş, rüzgar gülü gibi her yöne dönen belediye başkan adayları var. Ne olur bunlara itibar etmeyin. Hizmete odaklanın, hizmeti kim sağlayacaksa ondan yana tercihinizi kullanın. İnşallah önümüzdeki 5 senede Düzce’yi Türkiye’nin en gelişmiş 10 ili arasına sokma sözünü veren belediye başkan adayımıza oy vermenizi talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

ARSLAN: DÜZCELİ HERŞEYE LAYIK, LAYIK OLANI YAPABİLECEK ADAMIN GELMESİ LAZIM
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Ahmet Arslan ise, hemşehrileri ile bir araya gelerek hasret gidermekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek bu buluşmayı sağlayan Başkan Faruk Özlü’ye teşekkür etti. Başkan Faruk Özlü ile 22 yıla dayanan dostlukları olduğunu ifade eden Arslan, “Değerli bakanımla önce Ankara’da bürokrat olarak çalıştık. Sonra nasip oldu beraber milletvekilliği yaptık. Sonra nasip oldu yine beraber bakanlık yaptık. Cumhurbaşkanımız, belediye başkanlığı yap dediğinde; bu memleket beni yetiştirmişse, bu noktaya getirmişse, Türkiye’nin her yerine hizmet önemlidir, ama kendi ilime, hemşehrilerime hizmet etmek boynumun borcudur dedi. Son 5 yılda bizi ve sizi gururlandırmaya devam etti” dedi. Özlü’nün 5 yıllık görev süresinde 63 projeyi hayata geçirmiş olmasının çok kıymetli ve değerli olduğunu dile getiren Arslan, “Sıfırdan gelip 63 proje yapan biri, 5 yıldır belediye başkanlığı tecrübesi ile Allah’ın izniyle 100’ün de çok üzerine çıkacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok” şeklinde konuştu.  Her ile nüfus başına para geldiğini, muhalefetin “bize para gelmiyor” söyleminin ise külliyen yalan olduğunu dile getiren Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birileri bu parayı resmen çar çur ediyor, birileri de milletin derdiyle dertlendiği için hizmete çeviriyor. Hamdolsun adayımız Dr. Faruk Özlü’nün bu konuda üstüne yok. Kaynağı, projeye çevirme konusunda çok becerikli. Geçmişte yaptıkları, bugün yaptıkları, gelecekte yapacakları bunun teminatı. Büyük projeler için Ankara’dan merkezi hükümetten destek almanız lazım. Peki, bunu kim yapabilir? Onlarla hukuku olan, arkadaşlığı olan, aynı şeyi düşünen, aynı şekilde dertlenen birileri yapabilir. O birileri de belli. Düzceli her şeye layık. Ama layık olanı yapabilecek adamın gelmesi lazım. Sizden istirhamımız, bu kadar bilgili, tecrübeli, birikimli ve yaptığına da şahit olduğumuz belediye başkanımıza bundan sonra da güçlü bir şekilde destek olmanız, arkasında sağlam durmanız.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız