“SİZ NEYE KARAR VERİRSENİZ ŞEHİR O İSTİKAMETTE İLERLEYECEK"

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik saha çalışmalarına Bahçeşehir Bölgesi ile devam etti.

“SİZ NEYE KARAR VERİRSENİZ ŞEHİR O İSTİKAMETTE İLERLEYECEK"
4.03.2024 - 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
70

Bölge sakinlerinin yoğun katılım sağladığı çadır toplantısında vatandaşlardan destek isteyen Özlü, “Sizin oylarınız, gelecek 5 yılın boşa mı gideceğine, yoksa çok sayıda proje ve çalışma ile Türkiye’nin önde gelen illerinden biri mi olacağına karar verilecek. Siz neye karar verirseniz, şehir o istikamette ilerleyecek. 5 yıl ya boş ya dolu dolu geçecek” dedi. Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 5 yıllık görev süresi içerisinde şehrin kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına adım atmadık yer bırakmazken, seçim çalışmalarına yönelik gezilerini de aynı şekilde sürdürüyor. Düzce’nin en değerli bölgelerinin başında gelen eski adı ile Kalıcı Konutlar olarak bilinen Bahçeşehir Bölgesinde çadır toplantısında; beraberinde AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ile birlikte vatandaşlarla buluşan Başkan Özlü, 5 yıllık dönemde yapılanlara dair bilgilendirme yaparak, konuşmasına başladı.

BAHÇEŞEHİR’İN TALEPLERİ YERİNE GETİRİLDİ
5 yıl önce kendisine iletilen talepler doğrultusunda bu bölgede çalışmalar yaptığını ifade eden Özlü, “Bölgenin birkaç isteği vardı. İstisnasız herkes, bu çelik yığınını, güreş sahasını buradan kaldır dedi. İnceledim, baktım. Daha önce burası bir mesire alanıymış. Güreş sahasını taşıdık ve Şıralık bölgesine yaptığımız yedek statta kullandık. İsraf etmedik. Buraya bir etkinlik alanı yapalım dedik. Yaz aylarında Bahçeşehir’liler tiyatro, yaz sineması seyretsinler, konser izlesinler maksadıyla düzenledik, adına da Yeşil Vadi dedik” şeklinde konuştu.

KALICI KONUTLARDAN BAHÇEŞEHİR’E
Bölge sakinlerinin yeterince hizmet alamadıklarını da kendisine ilettiğini ifade eden Özlü, şunları kaydetti; “Bahçeşehir Site Yönetim Şirketi kurarak, site yönetim hizmeti verelim dedik. Ve bugün hizmetlerimiz tüm hızıyla sürüyor. Bahçeşehir, yani bu bölge Düzce’nin en güzel bölgesi. Bu bölge hak ettiği değeri bulamamış bir bölge. Ben bulmasını istiyorum. Kalıcı konutlar oturmuş bir isimdi. Ama bize depremi çağrıştırıyor. Elbet depremi unutmayacağız, hassas olacağız. Lakin her gün de depremi hatırlamak iyi değil. O bakımdan kalıcı konutlar ismini değiştirmek istedik. Anket düzenledik. Yüzde 53 oranla Bahçeşehir isminin uygun olduğunu söylediler. Meclis kararıyla adını Bahçeşehir bölgesi yaptık.  Buranın daha değerli bir yer olması lazım. Ben belediyemizin bazı hizmet birimlerini buraya taşıdım. Bunlardan birisi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’dür. Hanımlar istifade etsinler diye spor salonu yaptık. Belediyemizin başka birimleri de var. İtfaiye teşkilatımızın bir müfrezesini eski jandarma bölgesine kurduk. Bahçeşehir, Düzce’nin diğer bölgelerine göre planlı, yüksek katlı yapılaşmaların olmadığı, depreme dayanıklı bir bölge. Gerçekten kıymetli bir yer. İnşallah bundan sonra da hak ettiği değeri bulacağı bir şehir bölgesi olması için çalışacağız.”

“BELEDİYE OLARAK HER ŞEYLE İLGİLİSİNİZ”
Belediye başkanlığının küçük bir ülkenin başbakanlığı gibi olduğuna değinen Özlü, belediye hizmetlerinin tamamının ise insana hizmet odaklı teknik görevler olduğunu kaydetti. “Belediye başkanlığı siyasi bir görev değil. Bir kamu hizmetidir. Bu şehrin gelecek 5 yılının nasıl olacağına sizler karar vereceksiniz” diyen Özlü, devamında şu ifadeleri kullandı; “Sizin oylarınız gelecek 5 yılın boşa mı gideceğine, yoksa çok sayıda proje ve çalışma ile Türkiye’nin önde gelen illerinden biri mi olacağına karar verecek. Siz neye karar verirseniz, şehir o istikamette ilerleyecek. Ya 5 yıl boş ya da dolu dolu geçecek. O bakımdan 31 Mart seçimleri Düzce’nin geleceğinin belirleneceği seçimlerdir. Bu seçimlerde oy vermenin bir vebali var. Vicdanınıza danışarak, ölçerek biçerek oyunuzu kullanın. Ben bir şeye kızdım ve ceza vermek istiyorum diyerek oy kullandığımızda, aslında kendimize ceza veriyoruz. O yüzden aklıselim ile oy vermenizi istirham ediyorum. Sizden destek istiyoruz. Önümüzdeki seçimlerde bize destek olun. Proje yapma ve uygulama konusunda hiç kimsenin bizimle yarışamayacağını paylaşmak isterim. Yapmak ve uygulamak benim uzmanlık alanım. Bu iş benim işim. Sizlere hayallerini pazarlamak isteyen, yalan yanlış sözler verenlere inanmayın. Bu şehirde artık bir şeylerin değişmesi lazım. Artık eski Düzce olamaz. Çok zaman kaybettik.” 

KEŞİR: ÖZLÜ’NÜN YAPTIĞI İŞLERE DİĞERLERİNİN VİZYONLARI YETMEZ
Başkan Özlü’nün ardından vatandaşlara seslenen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise 31 Mart seçimleri ve AK Parti’nin adayı Dr. Faruk Özlü’nün yaptığı çalışmalarla ilgili konuşmasında, şunları kaydetti; “Muhtemelen içimizde farklı partilere gönül vermiş kardeşlerimiz de var. Tek ortak paydamız bayrak, vatan ve millet. Bu paydada buluştuktan sonra bu seçim ideolojik çatışmaları yaşayacağımız bir seçim değil. Bu seçim Düzce’nin kaderini belirleyeceğiniz bir seçim. Diğer adaylara bakın; biri Düzceli değil, kendine bile oy veremeyecek. Manipülasyonla burada siyasette göz boyamaya çalışıyor. Bu Düzce’nin gelecek 5 yılına hakarettir, Düzcelilerin aklıyla alay etmektir. Diğer aday arkadaşımız parti parti gezerek yer arıyor. Herkesin yaptığı yapacaklarının teminatıdır. Sayın başkanımız Faruk Özlü, 5 yıl bu şehre hizmet verdi. Yaptığı işlere şöyle bir bakın; diğer adayların hangisinin vizyonu ona yeter? Bırakın hepsini herhangi bir projeye vizyonları yeter mi? Bütçe bulabilirler mi? Asla. 

“ŞEHRİN VE ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNE OY VERİN”
Faruk Özlü 30 yıl bu memlekete hizmet etmiş, bugün iftihar ettiğimiz savunma sanayisine emeği olmuş bir proje insanı. TOGG’un mimarı, endüstri bölgelerinin kurucu fikir babası. Düzce’nin geleceği ancak böyle bir adama emanet edilebilir. Belediyecilik şehre hizmet etme işidir. 5 yıldır bu şehirde çocuklarımızın okulundan, kütüphanesine, kreşine kadar pek çok alanda hizmet üretti. Eskiden mezbelelik olan yerler bugün gençlere hizmet veren yerler haline getirildi. Şehrin çehresi değişiyor. Büyük şehirlerle yarışır hale geliyor. Bu vizyonla, iş yapmakla olacak. Sizden istirhamım 31 Mart günü sandığa gittiğinizde bu şehre en iyi hizmeti kim yapar, en çok kaynağı kim getirir, en çok projeyi kim üretir, en şeffaf, en lekesiz bu işi kim yapar ona bakın ve ona göre oyunuzu kullanın. Bu soruları kendinize sorun ve bu şehrin, çocuklarımızın geleceğine oy kullanın. Bu seçim hizmet yarışı seçimi. Sizlerden destek bekliyoruz.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız