CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından Başkan Dr. Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda camilerin temizliği için özel oluşturulan ekipler, çalışmaların başladığı günden bu yana 21 caminin temizlenmesini sağladı. Ekipler, Ramazan ayı süresince de 7 gün esasına göre çalışmasını sürdürecek.

CAMİLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLÜYOR
6.03.2024 - 18:43
Güncelleme 6.03.2024 - 18:43
Kaynak: Haber Merkezi
38

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün cami derneklerininctemsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda camilerin temizliğinecyönelik yaptığı açıklamaların ardından hızlı şekilde yapılanmaya gidencTemizlik İşleri Müdürlüğü, oluşturulan ekiplerle başlattığı çalışmalarına devam ediyor.

Yeni Mahalle Camii’nde başlatılan temizlik çalışması çerçevesinde, cami duvarlarından şadırvana, camlardan halılara kadar caminin tüm bölgelerinin temizlenmesini sağlayan ekipler, bugüne kadar 21 caminin temizlenmesine katkı sundu.

Ramazan ayı ve bayramı süresince de haftanın 7 günü çalışmalarını sürdürecek olan ekipler, il merkezindeki 107 caminin temizlenmesini sağlayacak.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız