BELEDİYE PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ

Düzce Belediyesi, personellerinin iş sağlığı ve iş güvenliği konularında bilgilendirilmesi amacıyla hizmet içi eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda birkaç oturum şeklinde düzenlenen eğitimlerin son bölümünde iş sırasında alınacak güvenlik önlemleri ve sağlıklı çalışma şekli hakkında bilgilendirme yapıldı.

BELEDİYE PERSONELİNE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
6.03.2024 - 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
42

Düzce Belediyesi hizmet içi eğitim uygulamaları kapsamında belediye personellerine yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimlerine, meclis toplantı salonunda devam edildi. İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Hamide Yalçın tarafından verilen eğitimlerde, iş güvenliği konusunda birçok önemli nokta paylaşıldı.

6331 sayılı kanun kapsamında işçi statüsündeki personele yönelik iş sağlığı ve güvenliği hakkındaki eğitimlerde, yüksekte çalışma, kapalı ortamda çalışma, yoğun trafik akışı olan noktalarda çalışma, kesici aletlerle çalışma prensipleri konusunda dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Ayrıca ağırlık taşınması sırasında beden sağlığının korunması konusunda da uygulamalı bilgiler paylaşıldı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız