“OYLARINIZI DÜZCE’NİN GELECEĞİNDEN YANA KULLANIN”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Beyciler Mahallesi’nde kurulan çadırda vatandaşlarla bir araya geldi. “5 yıl önce aklıma ne koyduysam ve ne yapmayı planladıysam hepsini yaptım” diyen ve Düzce’ye sınıf atlatacak işlere imza attığını vurgulayan Özlü, bu değişimin devam etmesi için destek istedi.

“OYLARINIZI DÜZCE’NİN GELECEĞİNDEN YANA KULLANIN”
6.03.2024 - 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
51

31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, tüm mahalle gezilerini tamamladı. Mahalle ziyaretlerinde ikinci tura çıkan Başkan Özlü, Beyciler Mahallesi’ndeki çadır toplantısında vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Meclis Üyesi Adayları ve parti teşkilatı ile birlikte seçmenlerinin karşısına çıkan Özlü, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde 2 yıl süren pandemi, 2 sel ve bir deprem afeti yaşandığını ifade ederek, “Doğal afetlerin neredeyse tamamını yaşadık. Pandemi süresince 3,5 milyon maske ürettik. Düzcelilere bilabedel dağıttık. Tarihsel süreci değerlendirirken bir kural vardır. Her olay kendi zaman dilimi içindeki şartlara göre değerlendirilir. Pandemiyi de o süre içerisindeki şartlarımıza göre değerlendirelim. Bu geçen 5 yılın yaklaşık yarısı doğal afetlerle geçti. Diğer yarısı bizim çalışma zamanımızla geçti. Bu süre içerisinde de Düzce genelinde yapılamaz, dokunulamaz denilen ne varsa hepsini yapmaya çalıştık ve yaptık. Bugün geriye baktığımızda görüyorum ki bundan 5 yıl önce aklıma ne koyduysam, ne yapmayı planladıysam hepsini yaptım” dedi.

İÇME SUYU ALTYAPISINA 2,5 MİLYAR LİRALIK YATIRIM
Temizlik ve ulaşım başta olmak üzere Düzce’nin birçok sorununu ele aldığını anlatan Özlü, bir diğer sorun olan içme suyu konusunda da projelerin yapıldığını, kaynağının hazırlandığını ve ihalenin yapılmasının akabinde çalışmaların başladığını anlattı. Özlü şunları söyledi: “İçme suyunda sıkıntımız var. Projelerimizi yaptık, kaynağını bulduk, ihalesini gerçekleştirdik. 173 milyon lira bedelle ana hatları değiştirdik. 750 milyon lirayla Düzce’ye yeni bir arıtma tesisi kuruyoruz. 45 milyon Euro’luk bir yatırım ile şehrin bütün içme suyu şebekesini yenileyip, yağmur suyu altyapısını yapıyoruz. 5 yıl önce kafamıza koyduğumuz, planladığımız işleri bugün yapıyoruz” dedi.

“DÜZCE’YE KİM FAYDA SAĞLAR ONA BAKALIM”
31 Mart seçimlerinin, Düzce’nin geleceği açısından öneminden söz eden Başkan Faruk Özlü, “31 Mart’ta Düzce’nin geleceğine yönelik bir tercih yapacağız. Bu 5 yıl boşa mı gitsin, dolu dolu bir 5 yıl mı olsun buna karar vereceğiz. Oylarınızı Düzce’nin geleceğinden yana kullanın. Burada bireysel düşünmeyelim. Bu şehre, Düzce’ye kim fayda sağlar ona bakalım. Sizlerden rica ediyorum. Oy vermenin vebalini yerli yerinde, düzgün bir şekilde kullanalım. Bu şehirde önemli bir değişim olduğunu, şehrin merkezine gidin bakın ve orada görün. Bu şehir sınıf atlıyor, bir üst lige çıkıyor. 31 Mart’ta sizlerden destek istiyoruz. Bu kardeşinizi unutmayın, bize destek olun” ifadelerini kullandı. Başkan Özlü ayrıca, Meclis Üyesi Adaylarından Şendoğan Tekin’in organizasyonunda bir kafede Yığılcalı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız