DR. FARUK ÖZLÜ’NÜN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

DR. FARUK ÖZLÜ’NÜN 8 MART KADINLAR GÜNÜ MESAJI
7.03.2024 - 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
48

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kutlanan 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında kadınların hayatın her alanında olması gerektiğine vurgu yaparak, daha yaşanabilir bir dünyanın inşasının kadınların emekleri ile olacağını belitti.

Başkan Özlü mesajında şu görüşlere yer verdi: “Kadınlar dünyanın her yerinde, dokundukları her alanı geliştiren, güzelleştiren varlıklardır. Hayatın her alanında yanımızda olan, insanoğlunu yetiştiren, eğiten ve yaşam basamaklarında bize en büyük desteği sağlamak üzere yanımızda yer alan ortaklarımızdır. 8 Mart sembolik bir gün olsa da her gün kıymetini ve değerini bilmemiz gereken hanım kardeşlerimizin dünyanın hiçbir yerinde baskıya, ayrımcılığa ve şiddete maruz kalmadığı bir sosyal yaşam inşa etmek için bireysel mücadelemizi vermek zorundayız.

Kadınlar bizim anlayışımızda öznedir. Var olma ve yaşamın ta kendisidir. Adil iş ortamı, eşit işe eşit ücret gibi kavramları tartışmak yerine, kadınların fikirlerinden faydalanmamız gerekir.  Bu vesile ile onların kendini geliştirmesi, iş yaşamında da var olması konularında gerekli adımları atmaya devam ederken, Düzce Belediyesi’ndeki değerli çalışma arkadaşlarımız başta olmak üzere, ülkemizdeki ve dünyanın her noktasındaki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.”


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız