DEZAVANTAJLI KADINLARI AĞIRLADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü organizasyonu ile bir araya gelen dezavantajlı kadınlar ile buluştu. Mutfak Sanatları Merkezi’nde bir araya gelen kadınlar Başkan Özlü ile sohbet etme fırsatı buldu.

DEZAVANTAJLI KADINLARI AĞIRLADI
7.03.2024 - 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
52

Düzce Belediyesi bünyesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerden bir tanesi olan Dezavantajlı Gruplar Buluşması’nda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde kaydı olan kadınlar ile Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü bir araya geldi. Kadınların daha adil bir dünyada yaşamlarına devam etmesi, istihdam ve sosyal yaşama daha fazla entegre edilmesi konularında yapılan projelerden söz eden Başkan Özlü, Belmek kursları ve İş Kulübü aracılığı ile üreten ve iş sahibi olan kadınları örnek gösterdi. Başkan Özlü “Farklı gerekçelerle toplumsal yaşamda dezavantajlı gruplar olarak adlandırdığımız hanım kardeşlerimiz ile buluşmamızda kendileri ile sohbet ettik. Belediye hizmetlerimizden bahsettik onlar da kendilerini geliştirmek üzere açtığımız Belmek kurslarımızdan faydalanıyor, iş kulübümüze alınan başvurularda kadınları daha dikkatli inceliyor ve en uygun istihdam ile buluşturmaya özen gösteriyoruz. Şehrimizin ve ülkemizin üretimine en büyük katkıyı sağlayan üreten kadınlardır. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayıyla ağırladığımız hanım kardeşlerimize ve bu organizasyonda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum” ifadelerini kullandı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız