ÖZLÜ ESNAFLA BULUŞMASINI SÜRDÜRÜYOR

“Türkiye Yüzyılında Düzce için 100 Proje” kitabını esnaflara takdim eden Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, “Bu projeler, şehrimize sınıf atlatacak projelerdir” dedi.

ÖZLÜ ESNAFLA BULUŞMASINI SÜRDÜRÜYOR
7.03.2024 - 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
56

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Şehir merkezindeki pasajları ziyaret eden Özlü, dükkanları tek tek ziyaret ederek, önümüzdeki dönem hayata geçireceği projelerin yazdığı “Türkiye Yüzyılında Düzce İçin 100 Proje” kitapçığını takdim etti. Sıcak ilgiyle karşılanan Özlü, “Benden, belediyemizden bir isteğiniz bir talebiniz var mı” sorusunu yönelttiği esnaflara, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Düzce’ye katkı sağlamak adına gece gündüz çalıştığını önemle vurgulayan Özlü, “Biz verdiğimiz her sözü yerine getiren bir siyasi kadroyuz. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Ayaküstü ‘yaparım, hallederim’ demek bizim tarzımız değil. Ben yaptığım her işi inceliyorum, çalışıyorum, analiz ediyorum. Yapılabilirliği olanları yapıyorum. Söz verdiğim her şeyi de yapıyorum. Gerçekten bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyaseti. Önümüzdeki dönem için projelerimizi hazırladık. Düzce’nin Türkiye’nin en gelişmiş ilk 10 ili arasına girmesi hedefiyle hazırladığımız bu projeler, aynı zamanda şehrimize sınıf atlatacak projelerdir” dedi. Özlü’ye ziyaretlerinde; Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat mensupları eşlik etti


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız