Çağrı Merkezi Hizmetleri Öğrencilerine İletişim Becerilerinde Drama Teknikleri Eğitimi

Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencilerine yönelik düzenlenen “İletişim Becerilerinde Drama” adlı etkinlik, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çağrı Merkezi Hizmetleri Öğrencilerine İletişim Becerilerinde Drama Teknikleri Eğitimi
8.03.2024 - 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
49

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dr. Özge Akşehirli koordinatörlüğünde, Drama Eğitmeni Hülya Nigar Atar tarafından, Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri için gerçekleştirilen etkinlik, iletişimin temeli olan “tanışma” oyunları ile başladı. Etkinliğin devamında ise öğrencilerin mesleklerine yönelik ikili canlandırma çalışmaları yapıldı. Bu çalışmalar ile öğrencilerin meslek hayatlarına ilişkin küçük provalar yapması sağlandı.

Etkinliğin son kısmında, yapılan çalışmaların kazanımları öğrenciler ile birlikte değerlendirildi ve öğrencilerin olumlu görüşleriyle etkinlik son buldu.

Etkinliğin ardından, Düzce Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Külünk, Eğitmen Hülya Nigar Atar'a teşekkür belgesi takdim etti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız