Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Kırık İlköğretim Okulu’na Ders Materyali Desteği

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı rehberliğinde, Düzce Üniversitesi birinci sınıf Fen Bilgisi öğretmen adayları, toplumsal sorumluluk kapsamında Kırık İlköğretim Okulu’nda öğrenim gören öğrencilere materyal desteğinde bulundu.

Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden Kırık İlköğretim Okulu’na Ders Materyali Desteği
8.03.2024 - 18:21
Kaynak: Haber Merkezi
74

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin özenle hazırlayarak okula ulaştırdığı materyaller sergilenerek, daha sonra derslerde kullanılmak üzere yeni kurulmakta olan laboratuvarda yerini aldı.

Ders materyalleri, öğrenme sürecini destekleyici ve ilham verici içerikleri barındıran duyu organları, elektrik devresi, Ay’ın evreleri, insan iskeleti, gezegenlerin dizilişi gibi öğretici görsellerden oluşuyor.

Kırık İlköğretim Okulu Yönetimi, bu nazik jest için Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencilerine ve Dr. Öğr. Üyesi Senem Çolak Yazıcı'ya teşekkürlerini iletti. Bu tür iş birliklerinin, eğitimde kalite ve erişilebilirlik açısından önemli bir rol oynadığını belirten Kırık İlköğretim Okulu yetkilileri, bu tarz projelerin, öğrencilere farklı bakış açıları sunarak onların eğitim deneyimini zenginleştirdiğini vurguladı.

 


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız