“GEÇMİŞİN TOPLAMI, GELECEĞİN TOHUMUDUR”

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin destek ziyaretlerini sürdürüyor. “Geçmişin toplamı, geleceğin tohumudur” diyerek, geçtiğimiz 5 yılda hayata geçirdiği projeleri referans gösteren Özlü, önümüzdeki dönem uygulayacağı 100 projeyi seçmenlere anlatıyor.

“GEÇMİŞİN TOPLAMI, GELECEĞİN TOHUMUDUR”
8.03.2024 - 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
79

Beyciler Mahallesi’ndeki bir sitenin sakinleri ve Aziziye Mahallesi’nde Ağrı ve Erzurum kökenli vatandaşlarla buluşan Başkan Özlü, “Size gönlümüzü açtık” diyen seçmenlerin ilgi ve sevgisiyle karşılaştı. 

“İÇME SUYU VE MOBİLYA KENT MEGA PROJELERİMİZDİR”
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Düzce’nin 50 yıllık geleceğini öngörerek hazırladığı mega projelerden söz eden Özlü, yaptığı en önemli işlerin başında Düzce’nin çöp sorununu kökten çözen katı atık tesisinin geldiğini ifade etti. Yine içme suyu sorununu kalıcı olarak çözüme kavuşturacak olan projeden bahseden Özlü, DSİ ile birlikte yürütülen proje kapsamında su kaynağı sayısının 3’e çıkarıldığını, ana isale hattının değiştirildiğini, 130 bin m3\gün kapasiteli yeni arıtma tesisi inşaatının ise devam ettiğini kaydetti. İller Bankası ile yürütülen proje kapsamında ise 50 bin m3’lük iki depo inşa edileceğini ve 1250 km uzunluğundaki şehir şebekesinin tamamının yenileneceğini vurguladı. Yapacağı en büyük projenin ise ‘Mobilya Kent’ olduğunu kaydeden Özlü, “Düzce’yi ahşap ürünleri ve mobilya sanayinde öne çıkarmak istiyoruz. TEM otobanı kenarında hazineye ait 300 dönüm araziyi satın aldık. Bu arazi üzerinde projelendirme çalışması yapıyoruz. Burada bir mobilya kent kuracağız. Bunu kurduğumuzda 3 bin kişiye doğrudan iş imkanı sağlayacak olan bir ticari merkez oluşturmuş olacağız. Bu şehir mobilya ile öne çıkacak” dedi.

“BU ŞEHİRDE NE YAPTIYSAK, EN İYİSİNİ YAPTIK"
Düzce’nin, Türkiye’nin en gelişmiş ilk 10 şehri arasında yer alması hedefiyle hazırladığı 100 projeyi hayata geçirmek için seçmenlerden destek isteyen Başkan Özlü, “100 projeyi yazdığım bu kitap önümüzdeki 5 yılda neler yapacağımızın kitabıdır. Bu şehirde ne yaptıysak, en iyisini yaptık. Biz hayal satmıyoruz. Yaptığımız her işi yazıyoruz ve deklare ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda bize hesap sorabilirsiniz. Bu kitap kalıcı. Biz sözümüzün arkasındayız. Sevgili kardeşlerim emin olun, ben verdiğim her sözü yerine getirdim. Bundan sonra da vereceğim her sözü yerine getiririm. Söz benim için namustur. O yüzden sizlerden ricam bu kitabı okuyun. Düzce için ne yaptık, ne yapmak istiyoruz görün” ifadelerini kullandı. 

“DALGA GEÇER GİBİ SİYASET YAPANLARA 31 MART’TA DERS VERİN”
Vatandaşlardan siyasi görüşlerini bir kenara bırakarak, belediye başkanının taşıması gereken vasıflara göre bir tercihte bulunmalarını isteyen Özlü, “31 Mart’ta sandığa gittiğimiz zaman oy vereceğimiz insana bakalım. Bu adam geçmişte ne yapmış, sicili temiz mi, kirli mi? İkincisi bu adamın gücüne bakalım. İtibarı var mı, Ankara’ya gittiği zaman nasıl karşılanır? Yani bu adam Düzce’ye kaynak getirir mi? Üçüncüsü devletin parasını nasıl harcar? Yerli yerinde harcar mı? Devletin parasını çar çur eder mi? 31 Mart seçimlerinde hepimiz vereceğimiz oylarla Düzce’nin geleceğine ilişkin bir karar vereceğiz. Sizlerden ricam istikbal vaat etmeyen çözümlere, dalga geçer gibi siyaset yapanlara 31 Mart’ta bir ders verin. Bu şehir dalga geçilecek bir şehir değil. Sizlerden 31 Mart günü bu kardeşinizi hatırlamanızı istiyorum”  şeklinde konuştu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız