5. Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu’yla Yeni Bakış Açıları Geliştirildi

Düzce Üniversitesi ev sahipliğinde organize edilen “5. Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu” gerçekleştirilen bilimsel oturumların ardından sona erdi.

5. Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu’yla Yeni Bakış Açıları Geliştirildi
11.03.2024 - 20:08
Kaynak: Haber Merkezi
77

Tüm mühendislik alanlarında geçmiş deneyimlerin, yeni gelişmelerin ve araştırma sonuçlarının sunumu ve paylaşımı amacıyla düzenlenen ve uluslararası platforma dönüşen sempozyum; dünyanın farklı ülkelerinden alanında uzman akademisyenler, araştırmacılar, mühendisler, bilim insanları ile lisans ve lisans üstü öğrencileri bir araya getirdi.

20 farklı mühendislik alanında, 29 oturumda, 118 çevrim içi, 68 yüz yüze olmak üzere toplam 186 bilimsel sunumun gerçekleştirildiği sempozyum; mühendislik, inovasyon ve Ar-Ge konularında sinerji oluşturarak zengin içerikli tartışmalar ile mühendislik alanlarına ilişkin yeni bakış açıları geliştirdi.

Düzce Üniversitesi’nin ev sahipliğini üstlendiği sempozyum ile yenilikçi mühendislik teknolojileri üzerine disiplinler arası iş birliğine dayalı anlayışla, ülkemizin mühendislik bilimlerinde daha da ileri seviyelere gelmesi hedeflendi.

Ortak mühendislik konuları etrafında yüksek etkileşim imkanı sunan sempozyumda birçok bildiri sunumu gerçekleştirildi.

Mühendislik alanlarında ülkemizdeki ve dünyadaki son gelişmeler, yeni trendler, var olan sorunlar ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı 5. Uluslararası Mühendislik Araştırmaları Sempozyumu, geleceğe yön verecek teknolojiler ile ilgili önemli bilgilerin aktarıldığı bir platforma da dönüşerek katılımcılara eşsiz bir bilimsel kaynak sundu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız