BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITAN ÖZLÜ: “GÜÇLÜ VE TERTEMİZ BİR KADRO OLUŞTURDUM”

Bahçeşehir Esentepe Mahallesinde seçim çalışmalarını sürdüren Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, yeni dönemde Bahçeşehir’e de bir kütüphane kazandıracaklarını açıkladı. Düzce’nin her kesimini temsil eden bir meclis listesi oluşturduklarını da söyleyen Özlü, “Bizim listemiz çok güçlü ve tertemiz bir liste” diye konuştu.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARINI TANITAN ÖZLÜ: “GÜÇLÜ VE TERTEMİZ BİR KADRO OLUŞTURDUM”
11.03.2024 - 20:19
Kaynak: Haber Merkezi
77

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Bahçeşehir sakinleri ile buluşmasını sürdürdü. Esentepe Mahallesi’nde kurulan çadırda düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de katıldı.  Seçmenlerle hitap eden Özlü, “Düzce’nin en güzel bölgesi” olarak tanımladığı Bahçeşehir’in hak ettiği değeri bulması için geçtiğimiz 5 yılda gerçekleştirdikleri çalışmaları bir bir anlattı. Öncelikle vatandaşların yoğun talebi doğrultusunda güreş sahasını taşıyarak bölgeye bir etkinlik alanı kazandırdıklarını, ayrıca kurdukları Bahçeşehir Site Yönetim Şirketi ile düzenli olarak çevre bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Özlü, belediyenin bazı birimlerini buraya taşıdıklarını, meslek edindirme kursları açtıklarını, 2 araçlı itfaiye müfrezesi kurduklarını dile getirdi.  Bundan sonraki süreçte de bu bölgeye yönelik hizmetlerinin devam edeceğini vurgulayan Özlü, gençlerin istifade etmesi amacıyla Bahçeşehir’e bir kütüphane yapacaklarını açıkladı.

“İÇME SUYU ALTYAPIMIZIN TAMAMINI YENİLEYECEĞİZ”
2,5 yılı pandemi, deprem ve 2 sel afeti ile geçen 5 yıllık süreçte 63 projeyi tamamladıklarını anlatan Özlü, bunlardan en önemlisinin şehrin tüm çöplerinin ayrıştırılarak işlendiği ve enerji üretimi de yapılan katı atık tesisi olduğunu kaydetti.  Başladıkları en önemli işlerden birisinin de içme suyuna yönelik olduğunu ifade eden Özlü, “İçme suyu altyapısı, şebeke, arıtma, regülatör, su kaynağı vs. bunların hepsini yeniliyoruz. Projelendirdik, parasını bulduk, inşaata başladık, devam ediyor. İnşallah içme suyu altyapımızın tamamını yenileyeceğiz ve bugün bazı mahallelerde yaşadığımız içme suyu sıkıntısını yaşamayacağız. Önümüzdeki 50 yılı hesapladık. Bütün yaptığımız işleri Düzce’nin gelecek 50 yılını düşünerek ve planlayarak yapıyoruz. Hiçbir zaman günü kurtarmayı, insanları yanıltmayı asla ve kata düşünmedik ve yapmadık” ifadelerini kullandı.

“40 DEFA DÜŞÜNEREK BİR TERCİH YAPMAMIZ GEREKİYOR”
Bundan sonraki süreçte de Düzce için 100 önemli proje hazırladıklarını ve bu projeleri bir kitapta topladıklarını dile getiren Özlü, “Burada Düzce için önümüzdeki 5 yılda yapmak istediklerimizi yazdık. Bu kitapta yer alan projelerin tamamı üzerinde dikkatle çalışılmış, kafa yorulmuş projelerdir. Son gün çalakalem ya da bir takım araştırma firmalarına, bir takım reklam firmalarına hazırlatılmış bir kitap değildir. Ben bizzat kendim çalıştım ve kendim önceliklendirdim. 31 Mart'ta bir seçim var ve oy kullanacağız. En önemli şey iyi ahlaktır, doğru adam olmaktır. Eskilerin bir sözü var, bir iş yaparken bunun vebali vardır derler. Gerçekten oy kullanmanın da bir vebali var. Çünkü yapacağımız tercihte Düzce'nin gelecek 5 yılını bağlamış oluyoruz. O yüzden 40 defa düşünerek, 40 defa değerlendirerek bir tercih yapmamız gerekiyor.31 Mart seçimlerinde siyasal görüşlerimizi bir kenara bırakalım ve adayların geçmişine, siciline, gücüne ve ahlakına bakarak, karar verelim” şeklinde konuştu.
Belediye meclis üyesi adaylarını da tanıtan Başkan Özlü, “Sevgili kardeşlerim gerçekten güçlü bir kadro oluşturdum. Biz mafya uzantılarını ya da mafyanın temsilcilerini listemizi almadık. Bir takım muhalif grupların temsilcilerini de almadık. Bizim listemiz tertemiz bir liste. Düzce’nin her kesimini temsil eden pırıl pırıl bir liste” ifadelerini kullandı. 

KEŞİR: İFTİHAR ETTİĞİMİZ PROJELERDE ÖZLÜ’NÜN İMZASI VAR
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, Başkan Faruk Özlü’nün bilindik ve alışıklık siyasetçi profilinin çok dışında, bir gönül adamı ve iş odaklı çalışan bir mühendis olduğunu kaydetti. Özlü’nün, savunma sanayinde iftihar edilen tüm projelerde imzası olduğuna dikkat çeken Keşir, “Biz aslında çok şanslıyız Düzceliler olarak. Hem nazik, hem çalışkan, hem proje insanı, hem de bu kadar Düzce sevdalısı biri 5 yıldır şehrimizi yönetiyor. Biz istiyoruz ki bir 5 yıl daha Faruk başkanla devam edelim. 31 Mart'ta sandığa giderken aday adaylarına bir bakın. Başkanımızın özgeçmişine bakın, yaptığı projelere bakın, tertemiz, pırıl pırıl. 31 Mart’ta bunu düşünerek karar vermenizi rica ediyoruz. Düzce kazansın, şehrimiz kazansın” şeklinde konuştu.  Vatandaşların camiye şadırvan yapılması talebine olumlu yanıt veren Başkan Özlü, gelen bir soru üzerine sokak köpekleri konusunda da bir projesi olduğunu ve vatandaşların şikayet ettiği konuları kökünden çözeceğini belitti.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız