23 NİSAN PARKINDA VATANDAŞLARIN HATIRINI SORDU

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, bu hafta sonu mesaisini Düzcelilere ayırdı. Merkez’de sabah saatlerinden itibaren başlayan ziyaretleri kapsamında Başkan Özlü, Düzcespor Son Kale taraftar grubu, esnaflar ve vatandaşlarla buluştu.

23 NİSAN PARKINDA VATANDAŞLARIN HATIRINI SORDU
11.03.2024 - 20:27
Kaynak: Haber Merkezi
76

Düzce Belediye Başkanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, seçim ziyaretlerine aralıksız devam ederken hafta sonundaki güzel havayı merkezde Düzcelilerle bir araya gelerek değerlendirdi. Pazar gününün ilk saatlerinde Düzcespor maçı öncesi Son Kale taraftar grubu ile 23 Nisan Parkı’nda bir araya gelen Başkan Özlü, büyük bir sevgi ile ağırlandı. Burada taraftarlara hitap eden Başkan Özlü; “Maça gitmek üzere ayrılmadan önce size birkaç konudan bahsetmek istiyorum. Düzce’yi spor şehrine dönüştürmek için her şeyi yapıyoruz. Güney Spor Kampüsü’nde maçlarımız oynanmaya başladı, güzel bir spor alanı inşa ettik. Şimdi de Kiremitocağı mahallemizde bir spor tesisinin yapımına başlıyoruz. Burada da amatör spor kulüplerinin faydalanacağı saha ve çelik tribünler olacak. Şehrimizde sporcularımızın başarıya teşvikini sağlayacağız. Spora olan ilginizi desteklemek için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bugün bizimle olan her bir kardeşime teşekkür ediyorum. Bu tezahüratlarınızı boşa çıkarmayacak yeni dönemde de sizin desteğiniz ile daha çok çalışacağız” şeklinde konuştu. Başkan Özlü, daha sonra 23 Nisan Parkı’nda çocuklar ve aileleri ile görüştü. Burada ailelerden büyük ilgi gören ve hemşehrileri ile tek tek sohbet eden Başkan Özlü, merkez ve çevre mahallelerde sosyal yaşam alanlarının yapımına ağırlık verileceğini anlattı.

MİLLET BAHÇESİ, SPOR SOKAK VE BÜYÜK CAMİİ
31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala ziyaretlerine hız veren Başkan Dr. Faruk Özlü, güneşli havayı kaçırmayarak Millet Bahçesi’nden başladı ve Düzcelilerle sohbet etti. Karşılıklı öneri ve fikirlerin konuşulduğu hem esnafların hem de vatandaşların büyük ilgi gösterdiği ziyaretlerde Başkan Özlü, yanına gelen Düzcelilerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Spor Sokak ve Büyük Camii çevresinde vatandaşlar ve esnaflara hitap eden Başkan Özlü; “Düzce’mizde birlikte yaşadığımız, bu caddeleri, sokakları paylaştığımız, yaşam alanlarında hemhal olduğumuz her bir hemşehrimiz kıymetlimizdir. Hizmetlerimizi ‘Önce İnsan’ prensibi ile sizler için üretiyoruz. Siz memnunsanız, biz başarılıyız demektir. Her ziyaretimde dile getirdiğim soru; ‘benden, belediyemizden bir isteğiniz var mı?’ sorusudur. Önerilerinizi bize söyleyin ne gerekiyorsa yapalım” şeklinde vatandaşlara seslendi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız