İSTİKLAL MARŞI VİDEOSU TIKLANMA REKORLARI KIRDI

Düzce Belediyesi, İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. Yılı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından duygu yüklü bir video yayınladı. Tüm platformlarda tıklanma rekorları kıran videoyu izleyenlerin gözleri doldu.

İSTİKLAL MARŞI VİDEOSU TIKLANMA REKORLARI KIRDI
13.03.2024 - 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
41

Düzce Belediyesi, özel günleri hazırlanan özel videolarla anmayı sürdürüyor. Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy’un kaleminden dökülerek 12 Mart 1921 yılında Milli Marş’ımız olarak kabul edilen İstiklal Marşı için de video hazırlandı. Düzcelilerin milli ve manevi duygularına hitap eden video Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından İstiklal Marşı’nın kabulü yıl dönümü dolayısıyla tüm sosyal medya platformlarından paylaşıldı. Merkez Pazaryeri, Sabiha Ulusoy Kütüphanesi ve Millet Kütüphanesi’nde yapılan çekimlerde İstiklal Marşı’nı duyan her vatandaşın hazır ol vaziyetinde marşa eşlik ettiği görülüyor. Sosyal medya platformlarında beğeni ve paylaşım rekorlarına giden içerik Düzceliler tarafından da çok beğenildi.

BAŞKAN ÖZLÜ ÖZEL OLARAK PAYLAŞTI
Aynı videoyu kendi sosyal medya hesaplarında paylaşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, duygu yüklü görüntüleri “Aziz milletimizin ruhu, vatan şairimiz Akif’in kalemi ve ebedi yurdumuzun büyük destanı İstiklâl Marşı’mızın kabul edilişinin yıl dönümünde başta Mehmet Akif Ersoy olmak üzere vatan toprağına canını feda etmiş şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” mesajını yazarak takipçileri ile paylaştı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız