KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ İLE RUHLAR ARINDIRILDI

Düzce Belediyesi Ramazan Etkinlikleri çadırında Ramazan ayına özel hazırlanan organizasyonlar dolu dolu geçiyor. Son olarak Ayasofya Camii İmam Hatibi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay ve Dünya Kur’an-ı Kerim Güzel Okuma Birincisi Mehmet Bilir Düzceliler ile buluştu.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ İLE RUHLAR ARINDIRILDI
14.03.2024 - 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
76

Düzce Belediyesi Ramazan etkinlikleri vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor. Cedidiye Camii önünde kurulan çadırda dün akşam Kur’an-ı Kerim ziyafeti yaşandı. Düzce’ye gelen Ayasofya Camii İmam Hatibi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın Cedidiye Camii’nde Teravih namazı kıldırması ile başlayan huzur gecesi daha sonra Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincisi Mehmet Bilir’in Mevlid ziyafeti ile devam etti. Büyük bir kalabalığın dinlediği ziyafette vatandaşlara Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir ve İl Müftüsü Osman Aydın da eşlik etti. Gecenin sonunda Prof. Dr. Mehmet Emin Ay’ın Ramazan ayının faziletlerini anlattığı sohbet ile vatandaşlar dualarda buluştu.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız