Akçakoca Meslek Yüksekokulunda “Yeni Nesil Kariyer ve Girişimcilik Uygulamaları” Semineri Düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından üniversite öğrencilerinde kariyer farkındalığı yaratmak, onlara kariyer yolculuklarında destek sunmak amacıyla geliştirilen Kariyer Planlama dersi kapsamında, Düzce Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Mezun İzleme Uygulama Araştırma Merkezi iş birliği ile Teşvik Akademi ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuşçu “Yeni Nesil Kariyer ve Girişimcilik Uygulamaları” adlı seminer gerçekleştirdi.

Akçakoca Meslek Yüksekokulunda “Yeni Nesil Kariyer ve Girişimcilik Uygulamaları” Semineri Düzenlendi
15.03.2024 - 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
37

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör, çalışma hayatında başarı anahtarının  “Doğru insanın; doğru zaman, doğru yer ve doğru işte” olması şeklinde açıkladı. Kariyer planlaması ve girişimciliğin geçmişten günümüze giderek daha dinamik ve yenilikçi bir hal almaya devam ettiğini belirten Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör; teknolojinin hızla ilerlemesinin, iş dünyasını sürekli değiştirdiğini ama bu değişimlerle başa çıkmanın yolunun, sadece teknolojik yeniliklerle adım atmak değil, aynı zamanda kişinin kendi kariyerini oluştururken ve işletmesini kurarken değişen trendlere uyum sağlamaktan geçtiğini vurguladı.

Programın davetli konuşmacısı Teşvik Akademi ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuşçu ise öğrencilere kendi kariyer gelişimi ve yeni nesil kariyer uygulamaları hakkında bilgiler verdi. Kamu personeli olarak girdiği meslek hayatına, özel sektörde devam ettiğini ve özel sektörden yönetici olarak ayrılarak eğitim danışmanlık alanında girişimci olduğunu ifade etti. Yeni nesil kariyer planlama uygulaması kurucusu olarak iş hayatına devam ettiğini söyleyen Ahmet Kuşçu, deneyimlerini paylaşarak, kurucusu olduğu online kariyer planlama sitesinin, öğrencilere staj ve sonrasında iş imkanı sağlayan bir işletme olduğunu dile getirerek sözlerini sonlandırdı.

Program, Düzce Üniversitesi Akçakoca Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arif Güngör’ün Teşvik Akademi ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kuşçu’ya teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız