TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatları doğrultusunda camilerin temizliği için özel oluşturan Temizlik İşleri Müdürlüğü, çalışmaların başladığı günden bu yana 67 caminin temizlenmesini sağladı.

TEMİZLİK İŞLERİNDEN CAMİLERE HASSAS DOKUNUŞ
17.04.2024 - 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
22

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün geçtiğimiz Şubat ayında cami derneklerinin temsilcileri ile bir araya gelmesinin ardından camilerin temizliğine yönelik atılan adımlar ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan ekiplerin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Cami duvarlarından şadırvana, iç ve dış camlarından halılara kadar caminin tüm bölgelerinin köşe bucak temizlenmesini sağlayan ekipler, bugüne kadar 67 caminin temizlenmesine katkı sundu.

Ramazan ayı ve bayramı süresince de yoğun şekilde çalışmalarını sürdüren ekipler, hazırlanan planlama doğrultusunda hareket ederek il merkezindeki 107 caminin temizlenmesini sağlayacak. Ekipler, ilk tur temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından temizlik çalışmalarını sürekli şekilde devam ettirecek.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız