HAVA KİRLİLİĞİ İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, rutin denetim ve kontrolleri esnasında atık malzemeleri yakarak hava kirliliğine sebebiyet veren firmaya yönelik tespit tutanağı düzenleyerek gerekli uyarıların yapılmasını sağladı.

HAVA KİRLİLİĞİ İLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR
17.04.2024 - 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
26

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, şehir genelinde hava kirliliğine sebep olan kaçak kömür kullanımı, lastik, plastik ve atık yağ yakılmasının önüne geçebilmek için rutin kolluk denetim ve kontrollerini aksatmadan sürdürüyor.

Müdürlüğe bağlı ekipler, bir yandan kolluk görevlerini yerine getirirken diğer yandan da hava kirliliği ile mücadele kapsamında düzenli olarak sanayi kuruluşları ve fabrika denetimlerini gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda devriye görevini sürdürürken Kültür Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren bir fabrikadan dumanların yükseldiğini fark eden ekipler, fabrika bahçesinde atık malzemelerin yakılarak hava kirliliği oluşturulduğunu tespit etti.

Söz konusu işletmeye yönelik belediye emir ve yasakları yönetmeliklerinin ilgili maddeleri gereğince tespit tutanağı düzenleyen ekipler, yakılan atıkların söndürülmesini sağlayarak, şirket yetkililerine yönelik gereken uyarıların yapılmasını da sağladı.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız