FEN İŞLERİ EKİPLERİ 1.340 METRE YENİ YOL AÇIYOR

Düzce Belediyesi, kırsal mahallelerde altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 18 uygulaması tamamlanan yeni yerleşim alanlarında yeni imar yollarını açmak üzere yoğun çalışmalar yürütüyor.

FEN İŞLERİ EKİPLERİ 1.340 METRE YENİ YOL AÇIYOR
18.04.2024 - 18:11
Kaynak: Haber Merkezi
20

Düzce Belediyesi, şehir merkezi çevresinde trafik yükünü hafifletmek ve ulaşım süresini kısaltmak amacıyla çalışmalarını gece gündüz sürdürüyor. Hızla gelişen kentte, yeni yerleşim alanlarıyla beraber yol ihtiyacını karşılamak üzere Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yoğun çalışmalar yürütülüyor. Darıcı, Ağa, Körpeşler, Arapçiftliği ve Yahyalar Mahallelerinin 18 uygulamaları tamamlanan yeni konutlaşma alanlarında, yeni imar yollarının açılması için iş makineleri çalışıyor. Darıcı Mahallesi’nde 20 metre genişliğinde 200 metre, 10 metre genişliğinde 400 metre olmak üzere toplam 600 metre uzunluğunda yeni yollar açılıyor. Bayramdan önce başlayan çalışmalar, bu hafta da yoğun şekilde devam ediyor. Ekiplerin çalışma yürüttüğü Ağa ve Arapçiftliği Mahallelerinde açılan 200 metre uzunluğundaki yollar 10 metre genişliğinde, Yahyalar’da açılan 300 metre uzunluğundaki yol ise 15 metre genişliğinde olacak. Körpeşler’de de 20 metre genişliğinde 110 metre, 10 metre genişliğinde 130 metre uzunluğunda yolların açılması için iş makineleri çalışıyor. Ekipler ayrıca mücavir alanda yer alan Muncurlu Köyü’nde daha önce açılan 12 metre genişliğindeki 150 metre uzunluğundaki yolda dolgu ve zemin iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyor.


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız