Düzce Üniversitesi Yabancı Dil Öğrenci Çalıştayı Sona Erdi

Düzce Üniversitesi Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Düzce Üniversitesi Yabancı Dil Öğrenci Çalıştayı” iki gün süresince gerçekleştirilen oturumların ardından sona erdi.

Düzce Üniversitesi Yabancı Dil Öğrenci Çalıştayı Sona Erdi
19.04.2024 - 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
21

Çalıştay kapsamında 4 farklı grubun 4 oturumda gerçekleştirdiği çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı. “Grup 1’de İçerik, Materyal, Ders Kitapları”, “Grup 2‘de Ölçme Değerlendirme (Ödevler-Sınıf Dışı Etkinlikler)”, “Grup 3’te Yöntem - Teknoloji Kullanımı” ve “Grup 4’te ise Öğretim Elemanı & Öğrenci Performans ve Davranışları” konularında faydalı çalışmalar ve değerlendirmeler yapıldı.

Çalıştayda, yabancı dil öğreniminde eksik görülen veya iyileştirilmesini öngörülen konular maddeler halinde sıralandı. Oturumların tamamlanmasının ardından grup raporları hazırlandı ve sunumları paylaşıldı.

Düzce Üniversitesi Yabancı Dil Öğrenci Çalıştayı’nın kapanış konuşmasını gerçekleştiren Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Osman Dülger, ''Literatürde var olan, akademide hep konuşulan çalışmaları, uygulamaya konulan konular dışında bazen bizim düşünemediğimiz sorunların, çalıştayda konuşulduğunu gördük. Öğrenciye dersi anlattırmak öğrenci merkezli eğitim değildir. Öğrenciyi dinlemek, sorunlarını ve çözüm önerilerini onlardan dinlemektir. Çalıştay sonuç önerileri ile bizlere ödev vermiş oldunuz. Biz de yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İyileştirilmesini öngördüğünüz meseleleri tüm akademik ve idari birimlere bildirecek ve desteklerini isteyeceğiz. Söylenmek yerine fikirlerinizi açık açık söylediğiniz için tüm katılımcılara, sektörden gelen mentörlere, akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Düzce Üniversitesi Yabancı Dil Öğrenci Çalıştayı, kapanış oturumunun ardından sona erdi.

 


Editör: B. Zengin

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Rota (www.duzcerota.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar

Mobil Uygulamalarımız

Android Uygulamamız