Sağlık hizmetleri bayrama hazır!

Düzce Valiliği, Kurban Bayram tatili için tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzcede de önlemlerin alındığını belirterek, vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için, hastanelerin acil servisleri ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri birimlerinin 24 saat görevlerinin başında olacağını kaydetti.

Sağlık hizmetleri bayrama hazır!
5.08.2019 - 15:00
309
  Düzce Valiliği, Kurban Bayram tatili için tüm Türkiye’de olduğu gibi Düzce'de de önlemlerin alındığını belirterek, vatandaşların Kurban Bayramı’nı huzurlu ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için, hastanelerin acil servisleri ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri birimlerinin 24 saat görevlerinin başında olacağını kaydetti.
 
 
   Valilik açıklamasında şu ifadelere de yer verdi: "Özellikle kesim sırasında kaçan hayvanlar nedeniyle ciddi yaralanmalar yaşanabilmektedir. Kesim esnasında gelişebilecek yaralanmalarda vatandaşlarımızın, yarayı temiz bir bezle bastırarak mutlaka bir sağlık kuruluşuna başvurmaları, evde kendi imkânları ile tedavi etmeye çalışmamalarına ve vatandaşların kurbanlarını uzman kasaplar tarafından kestirmeleri gerektiğine vurgu yapıldı."