Kurban Bayramını kutladılar!

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Vali V. Ali Muhiddin Varol ve Ak Parti Milletvekili Ayşe Keşir Kurban Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayımladı.

Kurban Bayramını kutladılar!
10.08.2019 - 13:10
294

Faruk Özlü

 

  Kurban Bayramının önemine vurgu yaptığı mesajında tüm vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Özlü mesajında şu görüşlere yer verdi:

 

   “İslam dininin en önemli vaciplerinden biri olan Kurban Bayramına erişmenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Kurban Bayramı bizlere Allah’a teslimiyeti, birlik, beraberliği en önemlisi de paylaşmayı öğütleyen dini bayramımızdır. Bayramların bizlere öğütlediği gibi fedakarca, özveri ile milletimize hizmette de birlik ve beraberliğimizin aynı uyum içinde devamını temenni ediyorum. Bu yıl da kutsal topraklara giderek Hac farizasını yerine getiren vatandaşlarımızın dualarının kabul olmasını diliyor, Kurban Bayramının gönüllerimize ferahlık, hanelerimize mutluluk, ülkemize aydınlık getirmesi dileğiyle, bir kez daha sizlere sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”

 

Vali V. Ali Muhiddin Varol’un

 

   Muhtaç olana yardım elinin uzatıldığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, sevgi ve hoşgörü ikliminde dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, milli birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz.

 

   Bayramlar,  milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek, vefa ve dostluklarımızı göstermek için önemli bir fırsattır.

 

   Çok özel günlerden olan bu kurban bayramında, ailelerimizle büyüklerimizi ziyaret ederek, onların hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak, onların bayram sevincine ortak olmalıyız. Köy ve mahalle komşularımızla bayramlaşarak, özellikle fakir, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla ve şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelerek, ziyaretler yaparak onlarla bayram neşesini ve coşkusunu paylaşmalıyız.

 

   Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Düzceli hemşerilerimin, Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, bu vesile ile aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anar, herkese sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım.

 

Ayşe Keşir

 

   Kurban Bayramınızı en içten duygularımla tebrik ediyorum; bu mübarek bayramın, milletimiz, İslam âlemi ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

 

   Bayramlar, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst düzeyde idrak edildiği günlerdir.

 

   Geride bıraktığımız sel felaketinin ardından yaralarımızı sarmaya devletimiz ve hükümetimiz olarak hızla devam ediyoruz.

 

   Bu mübarek bayramda tüm bölge halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

 

   Bu vesileyle başlamakta olan fındık sezonunda tüm üreticilerimize hayırlı, bereketli hasatlar diliyor ve Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.