Ulaşımda yeni düzenleme!

Göreve gelir gelmez Akçakoca - Düzce arası çalışan minibüsleri Değirmenağzı bölgesine toplayacağı sözünü veren Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, bir seçim vaadini daha gerçekleştirdi.

Ulaşımda yeni düzenleme!
28.08.2019 - 12:33
374

   Akçakoca – Düzce arası çalışan minibüslerin yeni güzergâhı ile ilgili devrim gibi karar alındı. Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, tarihi bir karara imza atarak, Akçakoca - Düzce arası çalışan minibüslerin Değirmenağzı bölgesinden kalkarak Belediyeye ait şehir içi duraklarından Düzce yolcusu almasına müsaade etti. Alınan karar, halk arasında memnuniyetle karşılandı.

 

   Akçakoca – Düzce arası çalışan yazıhane sahipleri ile imzalanan protokole göre, Değirmenağzı bölgesine yapılan yazıhane önünden her 20 dakikada bir Düzce’ye minibüs hareket edecek. Hareket saati gelen minibüs,  belediye ait duraklarda Düzce’ye gitmek için bekleyen yolcuları alacak.

 

   Yapılan protokole göre ayrıca,  ŞOK marketini yanına, yağmurlu ve soğuk havalarda yolcuların mağdur edilmemesi için klimalı kapalı durak yapılacak.

 

   Akçakoca – Düzce arası çalışan minibüsler asla şehir içi yolcusu almayacak. Şehir içi trafik akışına engel olmamak için duraklarda asla bekleme yapmayacak.