Er: Maaşlarda yaşanan sıkıntıları gündeme getirdik!

İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Belediye Meclisi Eylül ayının ilk oturumunu yine partilileri ile birlikte takip etti.

Er: Maaşlarda yaşanan sıkıntıları gündeme getirdik!
3.09.2019 - 17:11
505
  İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, Belediye Meclisi Eylül ayının ilk oturumunu yine partilileri ile birlikte takip etti. 
 
 
   Er, "Dünkü Meclis toplantısında İyi Parti grubu, grup başkan vekili Ender Çakar vasıtası ile, belediye şirketlerinde çalışan  işçilerin maaş ve ikramiyelerinde yaşanan sıkıntıları gündeme getirmiştir" dedi.
 
 
   İyi Parti İl başkanı Yunus Özay Er, İyi Parti belediye meclis üyelerinin, meclis toplantısında, belediyeden maaşlarını alamayan işçileri gündeme getirdiğini belirterek, "Dün akşam gerçekleştirilen Eylül ayı meclis toplantısında  iyi parti grubu, grup başkan vekili Ender Çakar vasıtası ile, belediye şirketlerinde çalışan ve belediye çalışanlarının sayıca çok önemli bir kısmını oluşturan işçilerin maaş ve ikramiyelerinde yaşanan sıkıntıları gündeme getirmiştir.
 
 
   İşçi kardeşlerimizin önemli bir bölümü iki bayram ikramiyesini, mesailerini ve bayram çalışmalarının parasal karşılığını alamamıştır.
 
 
   Ayrıca  yine önemli bir sayıda işçi temmuz maaşlarının tamamını hala alamamış, parça parça ödeme alırken, Ağustos maaşlarının da ödeme gününün yaklaşması dolayısıyla maaşlarını alıp alamama tedirginliği yaşamaktadır.
 
 
   Zamların üst üste geldiği , okulların açıldığı ve ailelerin bütçelerinin harcama kalemlerinin arttığı bu dönemde belediye çalışanlarının bu önemli mağduriyetlerinin giderilmesinin önemine tekrar vurgu yapıyor, işçi kardeşlerimize çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz" dedi. 
 
 
   Er ayrıca İyi Parti meclis üyelerinin kadın cinayeti ve çocuk istismarına dikkat çeken konuşmalar yaparak toplantının sona erdiğini belirterek, "Yine meclis esnasında Ak parti kadın kolları başkanı Güler Güneş'e yöneltilen soruların cevapları ile alakalı meclis üyelerimizin talebi gündem konuları içerisinde olmadığı gerekçesiyle toplantı gündemine alınmayıp, cevapların sosyal medya ve/veya basın üzerinden takip edilebileceği belirtildi” dedi.