HAVANDA SU DÖVMEK BU OLSA GEREK!

AK Parti İl teşkilatının bugün gerçekleştirdiği kapsamlı basın toplantısı, asıl gündemin dışında açıklamalara sahne oldu. Gündemin asıl konusu olan ve AK Partili bazı isimlerle ilgili ortaya atılan skandal iddialar ile ilgili tek bir kelime dahi açıklama yapmayan teşkilat başkanı Mustafa Keskin, basın mensuplarının bu yöndeki sorularını da geçiştirmek durumunda kaldı.

HAVANDA SU DÖVMEK BU OLSA GEREK!
4.09.2019 - 12:00
1076

Dün AK Parti Genel Merkezinde İl Başkanları toplantısına katılan ve ayağının tozuyla bugün saat 10;15 civarında basın açıklaması yapılacağını basın ile paylaşan AK Parti’den toplantıda beklenen açıklama gelmedi.

 

İl Teşkilat binasında Keskin başta olmak üzere, Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü, İGM Başkanı Çiğdem Günal ve teşkilat yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantı da gözler geçen hafta sonu ortaya çıkan ve yayın yasağı getirilen skandalla ilgili yapılacak açıklama da idi.

 

 

Belediye Başkanı Özlü’nün belediye çalışmaları, vekiller Keşir ve Çakır’ın ise farklı konularda zaten bilinen icraatlar dışında hiçbir açıklamada bulunmamaları, asıl açıklamayı bekleyen basın mensuplarını da şaşırttı.

 

 

Açıklamaların sonunda basın mensupları tarafından Keskin’e farklı şekillerde yöneltilen skandal iddiaları ile ilgili cevap veren Keskin, “Biz hakim de savcı da değiliz. Yargı süreci devam ediyor. Biz AK Parti olarak sürecin sonunda çıkacak olan sonuca göre gereğini yapacak güçteyiz ” diyerek konuyu geçiştirmiş oldu.