CHPNİN 96NCI KURULUŞ YILDÖNÜMÜ

CHP Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakıcı, partilerinin 96’ncı kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Çakıcı, mesajında, “9 Eylül ruhunu bugüne taşıyan tüm dava arkadaşlarıma selam olsun” dedi.

CHPNİN 96NCI KURULUŞ YILDÖNÜMÜ
9.09.2019 - 10:50
313

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Çakıcı, CHP’nin kuruluşunun 96’ncı yılı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Çakıcı, mesajında şu ifadeleri kullandı;

 

“Cumhuriyet Halk Partisi,9 Eylül 1923'te Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan, Atatürkçü ve sosyal demokrat siyasi görüşünü benimsemiş olan bir partidir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’yi kurdu, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve demokrasisini inşa etti.

 

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin; bağımsız, laik, demokratik, onurlu çağdaş bir devlet olarak var olması, güçlenmesi için çalıştı ve çalışmaya devam ediyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi; Cumhuriyetin mirasını yiyenlerin değil, bu mirası var edenlerin ve sahip çıkıp, yarına taşıyanların partisidir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi; adaleti yok edenlerin değil, çağdaş hukuk sistemini kurup,adaleti sağlayanların partisidir.

 

Cumhuriyet Halk Partisi zor günlerin partisidir. Bu zor günlerde de, halkımızın bu partiye ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bu bilinçle; yılmadan, vatanımız için her türlü fedakârlığı yaparak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kazanımlarının korunması için çalışmaya devam edeceğiz.

 

Cumhuriyet devrimi ve kazanımlarının yok edildiği bu süreçte, Ak partinin; ülkemizin kazanımlarını, vatanı düşünmeden, kendi çıkarları için sattıklarını, iktidara geldiğimizde teker teker geri alacağız.

 

 Teröre, haksızlıklara ve hukuksuzluğa karşı omuz omuza verip, bütün bunların üstesinden geleceğiz.

 

Bu duygularla beraber; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, İsmet İnönü’yü ve Bülent Ecevit’i şükranlarımla yad ediyor ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na,9 Eylül ruhunu bugüne taşıyan tüm dava arkadaşlarıma saygı ve selamlarımı sunuyorum. Partimizin 96.kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”