Projelerin imza töreni gerçekleştirildi!

Odamızın, 2019 yılı Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Üretim Altyapılarının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında en yüksek puanı alan 2.proje olarak kabul edilen “Üretimde Dijital Dönüşüm” ve 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunulan “Meslek Komiteleri Daha Etkin Nasıl Çalıştırılır Çalıştayı” projelerimizin sözleşme imza töreni Doğu Marmara Kalkınma Ajansı merkez binasında gerçekleştirildi.

Projelerin imza töreni gerçekleştirildi!
11.09.2019 - 16:23
289

   Proje sözleşmesi Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin tarafından karşılıklı imzalandı.

 

   Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay ŞAHİN ile çok yakın işbirliği ve sinerji içerisinde olduklarını, bu işbirliğinin artarak devam edeceğine inandığını, Düzce’nin gelişmesine katkı sağlayacak her hususta kendisinin ve MARKA personelinin ellerinden gelecek her şeyi yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

 

   Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, MARKA ile işbirliği konusunda bugüne kadarki en üst seviyeye ulaştıklarını, Düzce’nin mevcut durumu itibari ile başta hibe projeleri olmak üzere, Düzce’nin gelişimine katkı sağlayacak her türlü olanağı kullanmak zorunda olduklarını, bu hususta MARKA’nın her zaman yanlarında olduklarını bildiklerini ve ulaştıkları bu işbirliği seviyesinde çok memnun olduklarını, Düzce Yatırım Ofisinde görev yapan arkadaşlardan çok memnun olduklarını ve bir ekip ruhu ile çalışmaktan çok memnuniyet duyduğunu ifade etti. Sözleşmelerin imzalanması ile birlikte projeler resmi olarak uygulanmaya başlatıldı.