Atos çalışanlarından örnek bir dayanışma!

Atos Müşteri Hizmetleri A.Ş çalışanları örnek bir dayanışma sergiledi. Atos Müşteri Hizmetlerinde çalışan bir grup gönüllü, aralarında başlattıkları yardım kampanyası neticesinde Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimine Gıda ve Temizlik malzemesi bağışladı.

Atos çalışanlarından örnek bir dayanışma!
12.09.2019 - 10:00
587

   Yardımsever gönüllüleri temsilen Support Manager Volkan Varol, HR Generalist Esin Tuncer, Takım Lideri Serhat Karakaş, Takım Lideri Esra Kübranur Göksu ve Motivasyon Birimi Satış Koçu Nesrin Kaviloğlu maddi durumları iyi olmayan kimsesizler için gıda ve temizlik malzemelerini Akçakoca Belediyesi Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimine teslim ettiler.

 

   Umut Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Birimi Koordinatörü Nursen Yanmaz, Atos Müşteri Hizmetleri A.Ş çalışanlarına, bu duyarlı davranışlarından ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 

   Yardımlaşmanın ve Dayanışmanın önemli olduğunu vurgulayan Yanmaz, ''Bize ulaşan yardımları en hızlı şekilde ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyoruz'' ifadelerini kullandı. Atos Müşteri Hizmetleri A.Ş çalışanları da "böyle bir dayanışmanın içinde bulunuyor olmaktan duydukları mutluluğu" dile getirirken, "birlik ve beraberlik neticesinde aşılamayacak hiç bir zorluğun olmadığını" vurguladılar.