Müzik Bölümü Korosu’na SANSEV’den ödül!

Düzce Üniversitesi, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde düzenlenen 7. SANSEV İstanbul Uluslararası Çoksesli Koro Festivali’nde ödül alma başarısını gösterdi.

Müzik Bölümü Korosu’na SANSEV’den ödül!
8.10.2019 - 12:42
810

    “Sanatçılar Sanatseverler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin” (SANSEV) düzenlediği etkinliğe katılan Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Korosu sergilediği performansla “Koro Şef Uyumu” ödülünün sahibi oldu.

 

   Jürisinde Prof. Ayla Uludere, Prof. Dr. Hasan Uçarsu, Koro Şefi Bülent Halvaşi, Orkestra Şefi İbrahim Yazıcı, Orkestra Şefi Murat Kodallı’nın yanı sıra besteci Turgay Erdener ve Can Aksel Akın gibi müzik ve koro camiasının önde gelen isimlerinin bulunduğu festivale Düzce Üniversitesi korosu; Kerimoğlu Zeybeği ve Bülbülüm Altın Kafeste türkülerinin yanı sıra Vois Sur Ton Chemin ve Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Çokamay’ın bestesi Mustafa Kemal’iz Biz adlı eserleriyle katıldı.

 

 

   Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bahadır Çokamay’ın şefliğinde ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Kaptan’ın piyano eşliğinde eserlerini icra eden Düzce Üniversitesi Çoksesli Müzik Korosu, Festival jürisinin değerlendirmeleri sonunda ödüle layık görüldü.