CUMHURİYETİMİZİN 96’NCI YILDÖNÜMÜ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yılı kutlamaları bugün gerçekleştirilen çelenk sunma töreni ile başladı.

CUMHURİYETİMİZİN 96’NCI YILDÖNÜMÜ
28.10.2019 - 13:39
365

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96’ncı yılı münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni düzenlendi. Törene Düzce Vali Yardımcısı Abdulgani Mağ, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, Düzce Baro Başkanı Av. Azade Ay, siyasi parti temsilcileri, daire müdürleri, STK temsilcileri, polis ve askeri erkan, gaziler, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Tören öncesi Vali Yardımcısı Abdulgani Mağ ve Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu katılımcılarla selamlaştı. Valilik, Belediye ve Baro’nun ardından siyasi partiler ve STK’ların anıta çelenk koyması başlayan program bir dakikalık saygı duruşunun akabinde Düzce Belediyesi Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

 

 

Program yarın devam edecek

Kutlama programı, 29 Ekim Salı günü gerçekleşecek etkinliklerle devam edecek. Vali Zülkif Dağlı'nın yarın saat 09.30'da valilik makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından protokol, bir kez daha Anıtpark'ta buluşacak.

 

Burada saat 10.00'da başlayacak törende, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında Düzce Valisi Zülkif Dağlı kürsüye gelerek, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapacak.

 

Şiirler okunmasının ardından program, tören geçişi ile son bulacak.