AK Parti İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi!

Kuruluştan Günümüze AK Parti İl Başkanları toplantısına gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanları toplantısı gerçekleştirildi!
30.10.2019 - 17:58
292

   AK Parti Genel Merkezinde toplantı salonunda gerçekleştirilen Kuruluştan Günümüze AK Parti İl Başkanları istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

   AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Sayın Erkan Kandemir Başkanlığında gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

   Toplantıya; AK Parti Düze İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Teşkilat Başkanı Davut Biriktir, AK Parti Düzce Milletvekili ve Kurucu İl Başkanı Fahri Çakır, Önceki Dönem Milletvekilliği ve İl Başkanlığı yapmış olan Metin Kaşıkoğlu, Fevai Arslan ve Hikmet Keskin katılım sağladı.

 

   AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda ‘’Şuanda birlikte olduğumuz il başkanlarımızı aktif görevleri olsun olmasın, AK Parti davasının ebedi birer temsilcisi olarak görüyorum. Eğer tek derdimiz iktidarı sürdürmek olsaydı eski sistemde bunu çok daha iyi yapabilirdik. Ama biz gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri düşünerek hareket ettik. Önümüzdeki yılsonuna doğru yapacağımız büyük kongrede milletimizin işaret ettiği şekilde kendimizi yenileyecek, enerjimizi tazeleyeceğiz’’ ifadelerinde bulundu.

 

   Akabinde basına kapalı olarak devam eden toplantıda İl Başkanları ile istişareler yapılarak teşkilatların durumu değerlendirildi.