Atatürk’ü andılar!

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. Yıl dönümü dolayısıyla birer mesaj yayımladılar.

Atatürk’ü andılar!
9.11.2019 - 12:11
333

 

   Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve Vatan Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 81. Yıl dönümü dolayısıyla birer mesaj yayımladılar.

 

Zülkif Dağlı

 

   Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 81. Yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle anıyoruz.

 

   Atatürk, “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." vecizesiyle ifade ettiği Türkiye Cumhuriyetini kuran üstün niteliklere sahip bir komutan ve dahi bir devlet adamı olarak insanlık tarihinin unutulmazları arasında yer almıştır.

 

   Atatürk, dünyanın gittiği istikameti iyi okuyan, dünya gerçeklerini iyi bilen, halkın kendi kaderini belirleme hakkına sonuna kadar inanan, hayatını ülkesine ve ülküsüne adamış, insanlık tarihine damga vurmuş müstesna bir şahsiyettir.

 

   Bizler saygın bir lider olan Atatürk'ü her zaman daha iyi anlamaya ve anlatmaya çalışmalıyız.

 

   Bu duygu ve düşüncelerle, İstiklal Savaşımızın Başkumandanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha minnetle, saygıyla ve rahmetle anıyorum.

 

Faruk Özlü

 

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 81. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

   Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım ile ilgili yayımladığı mesajında kahraman bir asker, büyük bir lider ifadelerini kullanarak “Milletimizin özgürlüğünü, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak üzere canını ortaya koyan, Anadolu topraklarında yeni bir devlet kurarak Aziz Milletimizin küllerinden doğmasına vesile olan Gazi Mustafa Kemal bundan 81 yıl önce aramızdan ayrıldı. Kahraman bir asker, büyük bir lider olarak bizlere muasır medeniyetler seviyesine giden yolu açan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bir karış vatan toprağını korumak uğruna şehadet şerbetini içen tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, ülkemize fedakarca hizmet eden gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ayşe Keşir

 

   Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 81. yıldönümünde saygıyla anıyorum.

 

   Büyük Türkiye olma yolunda, ülkemiz başta 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yürüyecek ve muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaktır.

 

   Bu düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan, millet, bayrak ve istiklâl uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi minnetle, rahmetle yâd ediyorum.

 

Mustafa Keskin

 

   AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81. Yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

   Keskin, 10 Kasım Atatürk’ün hayata veda edişinin yıldönümü mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 81. vefat yıldönümünde saygıyla yâd ediyoruz. Engin ileri görüşlülüğü, dünya gerçeklerini iyi bilmesi, insani değerlere verdiği önem, düşüncelerindeki evrensel boyut Atatürk'ü hiç şüphesiz insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği dünyanın en önemli liderlerinden biri yapmıştır.

 

   Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yalnızca Türkiye’nin kaderini tayin etmekle iktifa etmemiş, mazlum milletlere ve emperyalizme karşı direnen toplumlara da heyecan ve ilham kaynağı haline gelmiştir. Ülkenin İstiklalinin kazanılmasındaki önderliği sadece Türk milletinin değil tüm dünyanın takdirini toplamıştır.

 

   Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlattığımız AK Parti hareketi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün muasır medeniyetler ülküsüne ulaşmak için var gücüyle, zorluklara ve dayatmalara rağmen mücadelesine devam etmekte ve bu mücadeleden de ebediyete kadar da vazgeçmemekte kararlıdır. Bu duygu ve düşünceler ile, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve dava arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

Fethi Sönmez

 

      Cumhuriyetimizin kurucusu ve devrimlerin önderi Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybedişimizin 81. yılında saygı ile anıyoruz.

 

     10 Kasım’da Atatürk’ü anmak demek, aynı zamanda fikirlerini hayata geçirmek için mücadele etmek olmalıdır.

 

     Bugün ülkemizin ve milletimizin karşılaştığı tehlike ve sorunların giderilmesinde yine Atatürk’ün çözümleri geçerlidir. 15 Temmuz ABD destekli hain FETÖ darbe girişimi ve yine milletimizin birliğini bozup parçalamak için gayret eden ABD nin kara gücü olan bölücü PKK terör örgütüne karşı verdiğimiz mücadelede Atatürk’ün yaptıkları ve söyledikleri yol göstericidir.

 

      Önümüzdeki süreç Millet olarak Atatürk’ün yolunda birleşerek aydınlık ve refah günlerine ulaşacağımız günler olacaktır. Ulu önderimizi saygıyla anarken, milletimizin önünü aydınlatan fikirlerinin hayata geçmesi için mücadele edeceğimize bir kez daha söz veriyoruz.