Temizlik çalışmaları sürüyor!

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin mesaisi gün doğumu ile başlıyor. Sabahın erken saatlerinde çalışmaya başlayan temizlik personeli şehir içi caddelerde, sokaklarda, çöpleri topluyor ve yaprakların sebep olduğu kirliliği süpürüp gerekli çevre düzenlemesini sağlıyor.

Temizlik çalışmaları sürüyor!
12.11.2019 - 15:40
230

   Düzce Belediyesi mesai mefhumu gözetmeksizin hizmetlerini sürdürüyor. Vatandaşların memnuniyeti ve ihtiyaçların hızla karşılanması yaklaşımı ile hareket eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri caddelerde yürüttükleri çalışmalarına Cedidiye Mahallesi, AlparslanTürkeş Bulvarı ve Kuyumcuzade Bulvarı etrafında devam etti. Sabahın ilk ışıklarından itibaren çöp konteynerleri ve çevresinde temizlik yapan personel, titiz çalışma prensipleri ile vatandaşın takdirini kazandı. Temizlik Seferberliğini çalışma politikasına dönüştüren Düzce Belediyesi personeli gece ve gündüz için ayrıca kurulan nöbetçi ekiplerle Düzce'yi pırıl pırıl yapmak için çalışmaya devam edecek.

 

   Düzce Belediyesi ağaç bakım ve budama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

   Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler sonbahar dönemi ile birlikte büyük gövdeli ağaçlar başta olmak üzere şehir ağaçlarının budama ve bakım çalışmalarına ağırlık vermeye başladı. Kış dönemi yaklaşırken tehlike oluşturan, hastalık kapan ve yaşlanan ağaçlarda budama yapan ekipler, Alparslan Türkeş caddesinde ve ara sokaklarında çalışma yaptı. Ağaçların sağlıklı gelişmeye devam etmesi açısından büyük önem taşıyan budama çalışmaları muhtelif mahallelerde sürdürülecek.