önce dövdü daha sonra yüzünde sigara söndürdü!

İstanbul caddesi üzerinde gelişen olayda; 15 yaşındaki kız çocuğu 17 yaşındaki erkek çocuğu tarafından darp edilerek yanağında sigara söndürdüğü iddia edildi. İddialara göre; yoldan geçmekte olan diğer bir çocuk da kız çocuğuna yardım etmek isteyince, yine aynı kişi tarafından darp edildi.

önce dövdü daha sonra yüzünde sigara söndürdü!
17.12.2019 - 12:17
1226

Olay İstanbul caddesinde hastane yolu üzerinde meydana geldi.

 

İddialara göre; 2003 doğumlu A.C. erkek arkadaşı 2002 doğumlu K.A. isimli erkek çocuğundan ayrılmak istemesinin ardından çıkan tartışma sonunda K.A tarafından boğazı sıkıldı. Boğazı sıkılan kız çocuğu yere düştükten sonra, yine K.A tarafından yanağında sigara söndürüldü.

 

A.C. İsimli kız çocuğunun verdiği ifadeye göre; kendisini darp eden K.A isimli erkek çocuğu daha sonra kız çocuğunun telefonunu alarak olay yerinden uzaklaşmaya başladı.

 

İddialara göre; tam o esnada tesadüfen olay yerinden geçmekte olan 2003 doğumlu M.K. isimli çocuk, A.C. isimli kız çocuğunun ağladığını görünce ne olduğunu sormak amacıyla yanına geldiği anda, K.A. isimli erkek çocuğunun yumruk ve tekmelerine maruz kaldı.

 

M.K. aldığı darbeler neticesinde hastaneye kaldırıldı. Olayı bir başka vatandaş cep telefonunun kamerasıyla kaydetti.

 

Aldığımız bilgilere göre; A.C isimli kız çocuğunu ve tesadüfen olay yerinden geçmekte olan M.K isimli erkek çocuğunu darp ettiği iddia edilen, K.A. isimli erkek çocuğu hiçbir tedbir alınmadan serbest bırakıldı.