‘Kar etmiyor diye binlerce insanı mağdur etmenin akılcı tek bir yanı yoktur’

İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, PTT şubesinin kapatılmasının ardından Düzce Belediyesinin Konuralp ek binasında bulunan su ödeme, su yükleme, vergi ödeme birimlerinin kapatılarak Konuralplilerin mağdur edildiğini belirtti.

 ‘Kar etmiyor diye binlerce insanı mağdur etmenin akılcı tek bir yanı yoktur’
1.09.2020 - 13:28
743

   İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, PTT şubesinin kapatılmasının ardından Düzce Belediyesi'nin Konuralp ek binasında bulunan su ödeme, su yükleme, vergi ödeme birimlerinin kapatılarak Konuralplilerin mağdur edildiğini belirtti.

 

   Geçtiğimiz günlerde PTT şubesi kapatılan Konuralp'te vatandaşların mağduriyeti bitmek bilmiyor. İyi Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, "Onlarca insanın yaşadığı Konuralp'te, ilgililerin bölge insanını mağdur etmesi anlaşılır gibi değil. O da yetmiyormuş gibi şimdi de su fatura ödeme birimi, su yükleme birimi vergi ödeme birimlerinin kapatıldığı Konuralp'te bu ve benzeri sıkıntılar bitmek bilmiyor. İnsanlarımız fatura ödeyebilmek için Düzce merkeze gitmesi gerekiyor" dedi.

 

   Er, " Önceliklerimiz, özellikle kamusal hizmetlerde kar-zarar ölçeğine bakmaksızın, vatandaşa hizmet olmalı. Onların hayatını kolaylaştırmak için adımlar atmalıyız. Kar etmiyor diye binlerce insanı mağdur etmenin kamu hizmeti açısından akılcı tek bir yanı yoktur" dedi.

 

   Konuyla ilgili Konuralp’te yaşayanlar ile görüştüklerini belirten Er, "Durumu bize bildiren vatandaşlarımızdan  sonra ilgililer ile birkaç defa görüşüldü. Farklı tarihler verilerek sorunun kısa zamanda çözüleceğini vatandaşın mağduriyetinin giderileceğini söylediler. Bugün geldiğimiz noktada ise sorunun hala çözülmemiş olması özellikle pandemi döneminde vatandaşımızın sıkıntılarını arttırmıştır " dedi.

 

   Düzce Belediyesi yetkililerine seslenen Er,  vatandaşların yaşadıkları mağduriyeti bir an önce gidererek bu yanlıştan dönülmesini, Konuralp başta olmak üzere kent merkezine uzak olup benzer sorunlar yaşayan bölgelerdeki hemşerilerimizin bu ve benzeri çözümü gayet basit olan sorunlarına daha duyarlı davranılmasının gerektiğini belirtti.