Leblebici İle Güreşte Yeni Dönem Başlıyor

Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü yeniden yapılanmaya gidiyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kulübün başkanlığına bir dönem Düzcespor Başkanlığı da yapan iş insanı Muzaffer Leblebici’nin getirildiğini açıkladı.

 Leblebici İle Güreşte Yeni Dönem Başlıyor
7.05.2021 - 21:27
1094
1

İş insanı Muzaffer Leblebici, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün isteği doğrultusunda Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü başkanlığına getirildi. Başkan Özlü yeni yapılanma ile birlikte Düzce’den şampiyon sporcuların çıkacağını kaydetti.

 

YENİ BİR YAPILANMAYA GİDİYORUZ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübünde yeniden yapılanma yoluna gidildiğini, bu kapsamda iş insanı Muzaffer Leblebici isminde karar kılındığını söyleyerek,” Muzaffer bey, bir dönem Düzcespor’umuzun da başkanlığını yapmış önemli bir isim. Ata sporumuz ve güreş kulübümüz de bizim için çok önemli. Güreş branşında daha büyük başarılar elde etmek için yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Muzaffer Bey ile de görüşmelerimiz olumlu geçti ve kendisini kulübümüzün başkanlığına getirdik. Büyük başarılar elde etmiş olan kulübümüzün başarılarının katlanarak artacağını düşünüyoruz. Bugüne kadar kulübe emeği geçmiş tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: B. Zengin