KOKU VE SEL RİSKİNE KARŞI TEMİZLİK

Düzce Belediyesi şehir genelinde topyekûn mazgal temizliği çalışması başlatarak kanallardaki tıkanıklara sebep olan atıkları temizliyor. Ekipler önceliği hastane, okul ve nüfusun yoğun olduğu bölgelere vererek vatandaşların mağdur olmaması için yoğun çaba sarf ediyor.

KOKU VE SEL RİSKİNE KARŞI TEMİZLİK
22.09.2022 - 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
447

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, mazgallarda biriken atıkları vakumlu özel araç ile temizleyerek kanalların tıkanmasını önlüyor. Şehrin birçok noktasında mazgal temizliği işlemi yapan ekipler, önceliği ise hastane, okul ve yoğun nüfusun olduğu bölgelere veriyor. Bahçeşehir ve Atatürk Devlet Hastanesi ile Emniyet Müdürlüğü önündeki mazgalları temizleyen ekipler, çalışmalarını gün boyu sürdürüyor.

TEMİZ DÜZCE İÇİN DUYARLI OLALIM

Mazgalları kaldırıp içinde biriken kâğıt, yaprak, izmarit, kum, taş gibi atık ve yabancı maddeleri temizleyen Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri vatandaşları; koku, sel ve tıkanma risklerini ortadan kaldırmak için temizlik konusunda daha duyarlı olmaya davet etti.


Editör: B. Zengin